Tizenhat óra hosszú a The Last of Us kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 16.
  • Hír
Link másolása
Az EvolveEntnek adott interjújában a Naughty Dog munkatársa kifejtette, hogy vérmérsékletünktől függően, akár 16 órás játékidőre számíthatunk a The Last of Usban. Ajánlott lesz lopakodni és mindenhova bekukkantani.

Az EvolveEntnek adott videóinterjújában a fejlesztők közösségi felelőse, Arne Meyer kifejtette, hogy a The Last of Us kampányának végigjátszása akár 12-16 órát is felemészthet. Egészen pontosan tizenkét óránál biztosan több lesz, de a hossz tényleg attól függ, hogy miként játszunk.

Ha kicsit lassabban haladunk előre, óvatosabban közelítjük meg a helyszíneket és hódolunk a felfedezés élményének, akkor nagy esélyünk van tizenhat óra tömény élményre. Persze, ha végigsöprünk az egész játékon, harcolunk és nem bujkálunk, akkor ennél kevesebbre számítsunk. Magyarul: egy átlagos gamer tizenkét óra alatt végez a The Last of Usszal.

A kackiás bajszú Meyer szót ejtett a várható DLC-kről is. A sztorival kapcsolatos bővítményeket elfelejthetjük, minden letölthető tartalom a multiplayerre koncentrál majd.

A The Last of Us június 14-én jelenik meg kizárólag PlayStation 3-ra.

35.
35.
poseidon17
a gameplayek látván sztem ez 1 művészi alkotás.. biztos fog akkorát ütni mint az uncharted vagy még nagyobbat, 16 óra játékidő bőven elég
34.
34.
metercsiken
#15: Szerintem csak a" vágyait " közölte!? : )
Amúgy én is így vagyok ezzel.
A single rész miatt veszek játékokat, és nem bánnám, ha ez is hosszabb lenne.
( mert telhetetlen vagyok, az UC-kel is tovább játszottam volna! ) : )
De egyébként így sem rossz!
33.
33.
unrealnoise
#28: kevés? Unchartedben legalábbis az első kettőt toltam még csak le lehetett nehézséget állítani. HARD szinten, segítségek nélkül azért elég sokat tud hosszabodni a játékidő, és ha itt is lehet nehézségi szintet választani, akkor az gondolom szintén pozitívan hathat a játékidőre...

Easy szinten végigrohanni a pályákon semmi értelmét nem látom, nem kihívás.
32.
32.
Jani379
Végigrohanni én sem fogok. A higgadtabb, megfontolós, nézelődős végigjátszást favorizálom. No meg amennyiben lesz rá lehetőség a Hard nehézség kiválasztása, új játék indítása elött.
31.
31.
samatagrav09
#28: A 6 órás BFek meg CODok mellett felüdülés egy 16órás játékot látni én még úgyis el csavargok meg szórakozok benne egy kicsit és lesz 18.
30.
30.
Stranger
#29: Igen, többen csinálják úgy hogy egy külön csapat dolgozik a multin. Nem tom ennél hogy van.
29.
29.
Jani379
Úgy gondolom egy ilyen címnél nem az egyjátékos rész kárára kerül be a többjátékos rész. Az Uncharted-et nézzétek meg, azt hiszem ennél jobb példa nem kell.
28.
28.
dzsiádzsó
16 óra nagyon kevésnek tűnik nekem! Biztos szép és részletes a játék, de attól még illene pár fortélyt alkalmazni, hogy hosszabb legyen, főleg ha ennyi munkát öltek bele
27.
27.
simon 555
#24: Hah, jó vicc:D
Ugye ezt te sem hiszed el? Ha nem lenne benne multi akkor egyszerűen csak nem lenne benne multi és kész. Nem lenne semmivel sem több mert azt az időt amit a multira pazarolnak nem pazarolták volna másra. Inkább pihentek volna ahelyett, hogy több pénzt öljenek bele. Minden a pénzről szól.
26.
26.
Stranger
#25: Szerintem meg arra utalt, hogy manapság az összes multi ugyan arról szól és kb. értelmük nincs, míg a single player nagyon jó élményt nyújthat. Amit egy játék végén látsz stáblista az nem azért van, mert annyian dolgoztak multin, hanem mert van single. Még CoD-nál se a multi a lényeg, hanem a single.
Ha nem érdekel a single, akkor kb. nem érdekel a játék. 15 éve még azt se tudtuk mi a multi és bevallom nem is nagyon érdekes. Most mi abban a jó, hogy a 20. játék is hozza a szokásos játék módokat? Csak ilyenekkel játszani...... azzal kb. kihagyjuk azt amiről szól ez az ipar.
25.
25.
kamgecam
#22: Valamit elolvashatott,pont a multis játékosok a hardcore réteg!
(bár én attól még szeretem a single-t is nagyon)
Mindegyik más élményt nyújt!
24.
24.
biohazard rex
#15: Úgy, hogy a multira szánt fejlesztési időt,inkább a single bővítésére fordítanák.
23.
23.
Tiger27
a legjobban várt idei megjelenés számomra. vágom a cetliket a megjelenésig...
22.
22.
Jani379
#21: Erre a következtetésre nem tudom, hogy jutottál. Jópár éve gamer vagyok és maradok is.
21.
21.
#19: Akkor te alapbol a jatekokat is utalod. Miert nem a nok lapja cafen olvasgatsz?
20.
20.
Jani379
#9: Nem fogod megbánni, van még egy rakás minőségi exkluzív cím. Magam is hasonlóképp játszom, néha csak nézek ki a fejemből és csodálkozok hova fejlődtek a játékok.

A játék eljövetelét nagyon várom. Jó, hogy ilyen játékok jönnek még PS3-ra.
19.
19.
traumraise
#6: ízlések és pofonok mert én meg a single játékokat utálom, nálam csak a multi megy ha jól van összerakva...
18.
18.
shatterhand
Legalább elmondta,hogy jön ki a 16. Azt simán elhiszem. Én is tökölősen játszom az ilyet.
De ha már rutinból játsza az ember és esetleg nincs vmi random szitu akkor simán kinéezm a 4órát is.
Bár engem nem zavar. Jó nekem a rövid játék is csak legyen kedvem újra és újra végigélni. Egy játék hiába 20órás, ha tuti nem fogom újra végijátszani.
17.
17.
anonymus26
király egyre jobban tetszik game alap változat berendelve :)
16.
16.
Jinbobo
14-16óra korrekt! A trofigyűjtőknek még több lesz, főleg hogy gondolom lesz benne vagy 5-6 nehézségi szint (Uncharted következtetés). Szóval többször végig kell raja menni, + multi...ez jó hosszú szórakozást ígér!
15.
15.
Yanez
#14: Tekintsd a multit ráadásnak. Az Uncharted 2-be is beletették, mégsem ment a játék rovására. Ha pedig azt hiszed, hogy hosszabb lenne a single multi nélkül, akkor tévedsz. Egyáltalán hogyan jutottál erre a következtetésre?
14.
14.
biohazard rex
Minek bele a multi? o.O vegyék ki osztán legyen 24 óra a single!
13.
13.
Azeroth87
Én az ilyen Assassin's Creed félékbe tudok őrült órákat beleölni, de egy ilyen típusú játéknál a 16 óra (kb.) szerintem teljesen reális és elfogadható. Nagyon várom már ezt a játékot! ;)
12.
12.
Drazhar
A fejlesztők által megjelölt játékidő általában a "minden kavics alá benézek + gyönyörködöm" típusra igaz. (Általában én is mindig ezt képviselem) Viszont egy átlagos run'n'gun gémernek simán meglesz 8-ba is akár.
10.
10.
kamgecam
Tomb Raider teszt sosem jön már.......???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...