Tizenhat óra hosszú a The Last of Us kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 16.
  • Hír
Az EvolveEntnek adott interjújában a Naughty Dog munkatársa kifejtette, hogy vérmérsékletünktől függően, akár 16 órás játékidőre számíthatunk a The Last of Usban. Ajánlott lesz lopakodni és mindenhova bekukkantani.

Az EvolveEntnek adott videóinterjújában a fejlesztők közösségi felelőse, Arne Meyer kifejtette, hogy a The Last of Us kampányának végigjátszása akár 12-16 órát is felemészthet. Egészen pontosan tizenkét óránál biztosan több lesz, de a hossz tényleg attól függ, hogy miként játszunk.

Ha kicsit lassabban haladunk előre, óvatosabban közelítjük meg a helyszíneket és hódolunk a felfedezés élményének, akkor nagy esélyünk van tizenhat óra tömény élményre. Persze, ha végigsöprünk az egész játékon, harcolunk és nem bujkálunk, akkor ennél kevesebbre számítsunk. Magyarul: egy átlagos gamer tizenkét óra alatt végez a The Last of Usszal.

A kackiás bajszú Meyer szót ejtett a várható DLC-kről is. A sztorival kapcsolatos bővítményeket elfelejthetjük, minden letölthető tartalom a multiplayerre koncentrál majd.

A The Last of Us június 14-én jelenik meg kizárólag PlayStation 3-ra.

35.
poseidon17
a gameplayek látván sztem ez 1 művészi alkotás.. biztos fog akkorát ütni mint az uncharted vagy még nagyobbat, 16 óra játékidő bőven elég
34.
metercsiken
#15: Szerintem csak a" vágyait " közölte!? : )
Amúgy én is így vagyok ezzel.
A single rész miatt veszek játékokat, és nem bánnám, ha ez is hosszabb lenne.
( mert telhetetlen vagyok, az UC-kel is tovább játszottam volna! ) : )
De egyébként így sem rossz!
33.
unrealnoise
#28: kevés? Unchartedben legalábbis az első kettőt toltam még csak le lehetett nehézséget állítani. HARD szinten, segítségek nélkül azért elég sokat tud hosszabodni a játékidő, és ha itt is lehet nehézségi szintet választani, akkor az gondolom szintén pozitívan hathat a játékidőre...

Easy szinten végigrohanni a pályákon semmi értelmét nem látom, nem kihívás.
32.
Jani379
Végigrohanni én sem fogok. A higgadtabb, megfontolós, nézelődős végigjátszást favorizálom. No meg amennyiben lesz rá lehetőség a Hard nehézség kiválasztása, új játék indítása elött.
31.
samatagrav09
#28: A 6 órás BFek meg CODok mellett felüdülés egy 16órás játékot látni én még úgyis el csavargok meg szórakozok benne egy kicsit és lesz 18.
30.
Stranger
#29: Igen, többen csinálják úgy hogy egy külön csapat dolgozik a multin. Nem tom ennél hogy van.
29.
Jani379
Úgy gondolom egy ilyen címnél nem az egyjátékos rész kárára kerül be a többjátékos rész. Az Uncharted-et nézzétek meg, azt hiszem ennél jobb példa nem kell.
28.
dzsiádzsó
16 óra nagyon kevésnek tűnik nekem! Biztos szép és részletes a játék, de attól még illene pár fortélyt alkalmazni, hogy hosszabb legyen, főleg ha ennyi munkát öltek bele
27.
simon 555
#24: Hah, jó vicc:D
Ugye ezt te sem hiszed el? Ha nem lenne benne multi akkor egyszerűen csak nem lenne benne multi és kész. Nem lenne semmivel sem több mert azt az időt amit a multira pazarolnak nem pazarolták volna másra. Inkább pihentek volna ahelyett, hogy több pénzt öljenek bele. Minden a pénzről szól.
26.
Stranger
#25: Szerintem meg arra utalt, hogy manapság az összes multi ugyan arról szól és kb. értelmük nincs, míg a single player nagyon jó élményt nyújthat. Amit egy játék végén látsz stáblista az nem azért van, mert annyian dolgoztak multin, hanem mert van single. Még CoD-nál se a multi a lényeg, hanem a single.
Ha nem érdekel a single, akkor kb. nem érdekel a játék. 15 éve még azt se tudtuk mi a multi és bevallom nem is nagyon érdekes. Most mi abban a jó, hogy a 20. játék is hozza a szokásos játék módokat? Csak ilyenekkel játszani...... azzal kb. kihagyjuk azt amiről szól ez az ipar.
25.
kamgecam
#22: Valamit elolvashatott,pont a multis játékosok a hardcore réteg!
(bár én attól még szeretem a single-t is nagyon)
Mindegyik más élményt nyújt!
24.
biohazard rex
#15: Úgy, hogy a multira szánt fejlesztési időt,inkább a single bővítésére fordítanák.
23.
Tiger27
a legjobban várt idei megjelenés számomra. vágom a cetliket a megjelenésig...
22.
Jani379
#21: Erre a következtetésre nem tudom, hogy jutottál. Jópár éve gamer vagyok és maradok is.
21.
#19: Akkor te alapbol a jatekokat is utalod. Miert nem a nok lapja cafen olvasgatsz?
20.
Jani379
#9: Nem fogod megbánni, van még egy rakás minőségi exkluzív cím. Magam is hasonlóképp játszom, néha csak nézek ki a fejemből és csodálkozok hova fejlődtek a játékok.

A játék eljövetelét nagyon várom. Jó, hogy ilyen játékok jönnek még PS3-ra.
19.
traumraise
#6: ízlések és pofonok mert én meg a single játékokat utálom, nálam csak a multi megy ha jól van összerakva...
18.
shatterhand
Legalább elmondta,hogy jön ki a 16. Azt simán elhiszem. Én is tökölősen játszom az ilyet.
De ha már rutinból játsza az ember és esetleg nincs vmi random szitu akkor simán kinéezm a 4órát is.
Bár engem nem zavar. Jó nekem a rövid játék is csak legyen kedvem újra és újra végigélni. Egy játék hiába 20órás, ha tuti nem fogom újra végijátszani.
17.
anonymus26
király egyre jobban tetszik game alap változat berendelve :)
16.
Jinbobo
14-16óra korrekt! A trofigyűjtőknek még több lesz, főleg hogy gondolom lesz benne vagy 5-6 nehézségi szint (Uncharted következtetés). Szóval többször végig kell raja menni, + multi...ez jó hosszú szórakozást ígér!
15.
Yanez
#14: Tekintsd a multit ráadásnak. Az Uncharted 2-be is beletették, mégsem ment a játék rovására. Ha pedig azt hiszed, hogy hosszabb lenne a single multi nélkül, akkor tévedsz. Egyáltalán hogyan jutottál erre a következtetésre?
14.
biohazard rex
Minek bele a multi? o.O vegyék ki osztán legyen 24 óra a single!
13.
Azeroth87
Én az ilyen Assassin's Creed félékbe tudok őrült órákat beleölni, de egy ilyen típusú játéknál a 16 óra (kb.) szerintem teljesen reális és elfogadható. Nagyon várom már ezt a játékot! ;)
12.
Drazhar
A fejlesztők által megjelölt játékidő általában a "minden kavics alá benézek + gyönyörködöm" típusra igaz. (Általában én is mindig ezt képviselem) Viszont egy átlagos run'n'gun gémernek simán meglesz 8-ba is akár.
10.
kamgecam
Tomb Raider teszt sosem jön már.......???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...