The Walking Dead: Survival Instinct kulisszatitkok

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 16.
  • Videó
Link másolása
A Dixon-bratyókat alakító színészek tolmácsolásában a The Walking Dead: Survival Instict színfalai mögé pillantunk. Norman Reedus és Michael Rooker elmélkedik egy sort a túlélő-FPS-ről.

Heves gameplay felvételekkel tarkított videóval kedveskedett nekünk az Activision a The Walking Dead: Survival Instinct kapcsán. Norman Reedus és Michael Rooker beszél az általuk alakított karakterekről, céljaikról és világszemléletükről.

Nem maradunk egyéb kedvcsinálók nélkül, viszont még mielőtt megtekintetnétek a féltucat új screenshotot, essünk túl a nehezén: a The Walking Dead: Survival Instinct PC-s verzióját törölték, így március 22-én csak Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra érkezik a túlélőjáték. Morzsoljunk el egy könnycseppet a számítógépesekért!

19.
19.
balint23h
#11: Csak az a baj hogy míg a jó grafika nem feltétlen jelent jó játékot is addig az igénytelen, rossz grafika általában rossz játékot is jelent. Most úgy hirtelen eszembe se jut játék, aminek a maga idejében kifejezetten gyenge grafikája volt de a játék mégis jó lett.
18.
18.
Doc.
#16: A DayZ nagyjából ilyen
17.
17.
sherex
#16: Erre ott van a Red Dead Redemption Undead Nightmare kiegészítő
16.
16.
LAZLOW20
Elöre ne itélkezzünk,de a látottak alapján nem sok jót lehet remélni.Pedig a játékban rengetek potenciál van.Én eltudnák képzelni egy ilyen Red Dead Redemption höz hasonló játékmenetü játékot,szabad bejárható területtel,vadászni kéne hogy ne halj éhen,lennének karakter dialógusok mint a mass effectbe(vagy mint a Telltale Walking Dead cimü játékába)lehetne szabadon járkálni ,töltényt ,élelmet keresni kisseb városokba,és lehetne a karaktert fejleszteni.Ilyet miért nem tud valaki csinálni?
15.
15.
balint23h
#13: Így van. Egyértelmű bukás lesz.
13.
13.
bitbandita
Elmorzsolni egy könnycseppet? Inkább egy hálaimát, amiért ez a szemét nem jön ki PC-re, annál többre tartom a WD-et, mint hogy ilyenekkel égessék.
12.
12.
KENKILL
Ó szóval mégsem egy utcai konténerből szedték ezt a játékot? Meglepő...
11.
11.
kamgecam
Tipikusan az a játék ahol leszarom a grafikát,csak a sztori meg a
hangulat adja magát.
Deryl and Merle....még magnókazettán is hallgatnám a beszólásaikat...:D
...fuck you Activison....take my money!!!!
Minden "Sétáló Hulla" írtónak jó szórakozást kívánok!(mi ne menjünk át zombi módba!)
10.
10.
huszti
steamen még tényleg fent van a játék, és én sem hinném, hogy épp a megjelenés előtt 1 héttel lövik le a pc-s verziót. Valószínűbb szerintem a csúszás. Lehet nem akarnak ezzel a grafikával megjelenni a mai pcken...
9.
9.
Yanez
#5: Ezt a játékot a többség, azért húzza le, mert nem egy CoD féle fps-t kaptak. De én meg csak örülök, hogy így van. Majd azért kivéncsi leszek a GK teszre is!
8.
8.
crytek
#7: Mer mindenhol ott vagyok azé :D
7.
7.
NemTudomMiLegyen
#6: Mintha ezt már olvastam volna valahol. ;)
6.
6.
crytek
Van egyfajta hangulata a játéknak, és annyiban hasonlít a filmre hogy itt sem lehet rambozni meg lőni ezerrel amerre látsz. Amit nyilatkoztak azt be is tartották ez nem szimpla fps. Itt minden lőszerér meg kajáért,benzinért meg kell harcolni.
Ha a kocsinkból kifogy a benzin útközben akkor mindig van lehetőség kis területen felszedni újakat persze járkálók társaságában. Jöhet velünk társ is de csak utasítani tudjuk ,hogy mit csináljon keressen kaját,benzint, municiót vagy maradjon a kocsiban. (Velünk nem jön soha csak mondjuk neki mit csináljon)
A játék jelmondata akár lehetne a "Szégyen a futás,de hasznos" ,mert sokszor annyi járkáló össze tud jönni hogy esélyünk sincs lezúzni őket. Lőfegyvert nem igen fogunk használni mert nem nagyon van lőszer (sokkal több a zombi mind a skuló)
A nyílpuska nagyon adja és ugye végtelen ammo mert kilövöm azt visszaszedem.
Nekem tetszett bár sok benne az ismétlödö helyszín és nagyon rövid lett 4 óra 52 perc volt!
Egy kis időtöltésnek tökéletes volt!
5.
5.
southbronx
Van aki már kijátszotta torrent! Olvasgattam a fórumokon, és nagyon lehúzták a játékot, magyar és külföldi oldalakon is. Borzalmas, szörnyű, Ps2-es szintű grafika, nulla játékmenet, érdektelen az egész, MIB alien crysis szinvolanú game... mindenhol ezt lehet olvasni.
15.000FT nem ér meg az biztos.
4.
4.
Yanez
Már most látszik, hogy a játék semmivel sem lesz különb a többi fps-nél. Viszont a történet hangulata szerintem mindenben kárpótol, főleg a azok fognak ugrándozni örömükben, akik a sorozatot is szeretik. Én is közéjük tartozom, szóval tuti vétel :)
PS-es vagyok, de őszinte részvétem a pc-seknek. Kár hogy nem adnak lehetőséget mindenkinek játszani ezzel a remek stuffal.
Fontos 96: Csak szólok, hogy PS3-hoz is lehet venni billentyűt meg egeret. Ám az igazi billentyű\egér kombó használata a pc előtt görnyedve az igazi :D
3.
3.
AIlspah
Ha hasonló jó minőségű sztory-ja lesz,mint az arcade játéknak, akkor tuti fullos játék lesz. Nem szabad lejjebb adniuk itt muszáj jó kampányt csinálni máskülönben bukta lesz ! Kíváncsian várom !
2.
2.
comodore
Mégis jön pc-re elvileg:

http://store.steampowered.com/app/220050/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...