The Walking Dead: Survival Instinct PC, PS3, WIIU, X360

FPS formában is visszaköszön az AMC csatorna zombis sorozata.

The Walking Dead - újabb spin-offot kap a sorozat

Az AMC tulajdonképpen arra készül, hogy elkészítse a The Walking Dead mellékágának a mellékágát: a Fear the Walking Dead: Flight 462 egy webes sorozat lesz, tizenhat epizóddal.

Bezártak a BloodRayne fejlesztői?

Bár hivatalos bejelentést még nem kaptunk, úgy hírlik, tizenkilenc év működés után lehúzta a rolót a Terminal Reality. Ami nem meglepő mondjuk, mert a csapat elmúlt néhány éve borzasztó volt.

Blogajánló: GTA, foci, zombik és flashjátékok

Két hét kihagyással, újból itt van a blogajánló, hogy az elmúlt időszak blogjai közül rámutassunk azokra, amiket vétek lenne kihagyni. Sokan vannak, így nem is szaporítjuk tovább a szót.

Élen nyitott az új Gears of War a brit toplistán

Noha negyedannyit vittek belőle haza, mint a Gears of War 3-ból anno, a Judgment lett az Egyesült Királyság legkeresettebb játéka a múlt héten. Számított a márkanév, szépen nyitott az új Walking Dead-játék is.

The Walking Dead: Survival Instinct teszt

„Bejutottak. Csak egy kis kajáért jöttem. Bassza meg, nem akarok egy kurva boltban megdögleni. Az utca tele van velük. A főbejáraton nem mehetek ki, marad a hátsó ajtó. A sikátor. És a futás...”

Launch traileren a Walking Dead: Survival Instinct

Pénteken, azaz március 22-én kerül a boltokba a Terminal Reality alkotása, a The The Walking Dead: Survival Instinct. A játék nem szimpla zombilövölde, elsősorban a túlélésre kell koncentrálnunk Daryl Dixont irányítva.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, igaz, ez inkább a megjelenő játékok mennyiségét minősíti - hogy ezek közül melyik hogyan sikerül, az majd a következő napokban derül ki. A legfontosabb: jön az új Gears.

The Walking Dead: Survival Instinct kulisszatitkok

A Dixon-bratyókat alakító színészek tolmácsolásában a The Walking Dead: Survival Instict színfalai mögé pillantunk. Norman Reedus és Michael Rooker elmélkedik egy sort a túlélő-FPS-ről.

The Walking Dead: Survival Instinct előzetes

Daryl Dixon nem mindig volt szimpatikus srác. Rasszista bátyja – Merle - árnyékában él, önuralma csekély és nem törődik másokkal. A rossz családi háttér áldozata, de amikor elszabadul a fertőzés, minden megváltozik.

Traileren a The Walking Dead: Survival Instinct

Ha azt vesszük, hogy a korábban kiszivárgott gameplay videót az Activision nemes egyszerűséggel letagadta, a rajongók duplán örülhetnek a The Walking Dead: Instinct legújabb előzetesének.