Filmes trailert kapott a Resident Evil: Revelations

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 22.
  • Videó
Link másolása
Újabb kedvcsinálót kaptunk a május végén érkező Resident Evil: Revelations HD-portjáról. Az előzetes elsősorban a sztorira fókuszál, de mi úgyis a régi időkre emlékeztető játékmenetéért leszünk oda.

Ne zavarjon senkit a címben szereplő Unveiled Edition elnevezés - ezt a kiadást csak a japánok kapják meg, ami három bónusz karaktert, valamint egy STARS- és egy BSAA-pisztolyt tartalmaz. A történet egyébként hozza a kötelezőt: az ínséges időkben is van olyan szervezet, amely kavarja az ürüléket, de hőseink nem hagyják annyiban.

A Resident Evil: Revelations május 24-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra.

8.
8.
GodGamer
3ds átirathoz képest marha jó cuccnak tűnik.
7.
7.
spikee576
Kedvenc cégem a capcom a re-l miatt de ez mocskos húzás tőlük hogy csak a japán kiadásba teszik bele a 3bónusz karaktert meg a 2féle pisztolyt szándékosan nem tették nekünk bele ezeket,látszik hogy japán cég így kedveznek nekik holott nem haltak volna bele ha nekünk is megadják ezt a lehetőséget a másik meg hogy ideje lenne már vmi okostojásnak rájönni arra hogy vagy visszatérnek a régi resik vonalához vagy ha nem akkor minimum olyan részeket adnának ki amik képviselik a 4 és 5-k rész szinvonalát hamár az akciós ösvény mellett döntenek nemúgy mint az operation raccon city vagy a 6rész ami mindkettő egy rakás fos volt de azér tud sírni a capcom hogy rosszak voltak az eladások,alkossanak minőséget és biztos az eladások is jobbak lesznek világszinten.A revelationst már kipörgettem 3ds-n na az minőségi lett az tuti hogy jó eladásokat fog produkálni.
6.
6.
secret.
Én is játszottam a 3ds verzióval és tényleg nagyon jó ;)
5.
5.
p3ti
Toltam a 3DSes részt, és tényleg sokkal jobban sikerült mint a 6. és a Raccoon City együttvéve. Örülök hogy lesz nagy gépekre is
4.
4.
Belfegor94
Az egyik legjobb játék sorozat.de az 5 és a 6 egy petákot sem ér.Remélem visszatérnek a régi értéjekhez.
2.
2.
keiji maeda
ez odabasz annak a gagyi 6. résznek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...