Tíz perc játékmenet a Metro: Last Lighttal

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 22.
  • Videó
Link másolása
A GameSpot munkatársai elvitték egy körre a Metro: Last Lightot. A legújabb, színtiszta gameplay jeleneteket tartalmazó felvételt a klausztrofóbiában szenvedők is megnézhetik, elvégre a felszínre látogatunk el.

Artyom ezúttal a nukleáris tél uralta Moszkva felszínére utazik némi mutánsvadászatra, bár odafent még barátságtalanabb környék fogadja, mint az alagutakban. Elárasztott mocsárra emlékeztet a vidék, elhalt ipari létesítményekkel - süt az egészről a posztapokaliptikus jelleg. Finom lesz!

A Metro: Last Light május 17-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

11.
11.
Azeroth87
Nekem a STALKER jutott eszembe ( a mocsaras részél meg a HL2).
Parának tűnik nekem.
10.
10.
Clayman
#9: Nem is az elbírásra akartam rávilágítani, hanem hogy egy kissé fura az a rész, de valóban ez legyen a legnagyobb hibája.
Mondjuk sajnos nálam a Metro univerzum a Metro 2033 könyv végén be is zárult. Sem a Metro 2034 sem a játék nem hozta a színvonalat.
9.
9.
Pharaoh
7#: Az egy FN P-90 verzió->2,6 kg töltve! (Én egy vékony szálkás gyerek vagyok, de 20 kg-mal gyúrok bicepszre és azt nem egyszer emelem/tartom meg, de ez legyen minden játék legnagyobb gondja szerintem!)
8.
8.
Rakottkrumpli
#7: Csak meg tud már tartani úgy egy 3 kilós fegyvert.
7.
7.
Clayman
Elismerésem, hogy 6:20 körül mikor meggyújtja az öngyújtót, akkor olyan lazán tartja továbbra is a két kezes fegyvert :)
6.
6.
DON GONDOCS
Megcsapott a HL2 hangulat, szóval ez lesz az ide egyik "buxába nyúlós" (nem fantáziálni XD) játékom.
5.
5.
Jery
Nekem egyaltalan nem tetszik a red dot sight szine nem talal az a sargas arnyalat szerinttem!
4.
4.
Rakottkrumpli
#2: Ez most olyan volt, mintha azt mondanád, hogy "dik, abban a hadseregben van néger is meg fehér is, mér' nem lövik le egymást?!!" meg, hogy "mér' kell ahhoz a tankhoz páncélököl? Mé' nem elég egy 9mm-es?!"
3.
3.
zsoze
én már csak azt remélem értelmesen optimalizálják box-ra is nem lesznek fps-esések stb...
2.
2.
Sun9us
Tényleg szép, de ahogy látom, megint mindenki minket akar kinyiffantani, hiába van 3 különbözőféle lény egy helyen, mintha csak mi lennénk a legfinomabb falat. Az meg szintén nem változott, hogy még mindig egy, vagy több tárat kell belepumpálni, egy random dögbe. De attól még várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...