A jövőben játszódhat a következő Call of Duty is

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 22.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint a Call of Duty-sorozat új, az Infinity Ward által fejlesztett része is a jövőben játszódik majd, igaz, jelenkori fegyverekkel harcolhatunk benne. Ja, és next-gen-exkluzív lesz, azt mondják.

Az alábbi videó készítője állítólag megbízható forrásból értesült az új Infinity Ward-féle Call of Duty részleteiről, de persze, hogy mi igaz mindebből, azt nem tudjuk. Tessék ehhez mérten hinni/kételkedni az itt leírtakban!

A felvétel szerint az új Call of Duty végül nem a Modern Warfare 4 alcímet kapta, hanem Call of Duty: Ghostsnak hívják majd. Egy ideig a Phantoms alcím is terítéken volt a fejlesztőknél, ezt azonban végül elvetették. Az új rész a Modern Warfare-sorozatot folytatja, mégis más irányba viszi el azt, ugyanis a játék a Black Ops 2-höz hasonlóan a jövőben játszódik. Cseppet sem elhanyagolható dolog, hogy a fegyverzetünk ennek ellenére jelenkori lesz, hogy miért annak megvan az oka, a történetből kiderül.

A multiplayer töltőképernyői dinamikusak lesznek, gyakorlatilag minijátékként funkcionálnak, az egyik például azt mutatja be, hogyan landol a pályán a játékos egy helikopterből. A karakterünk mozgáskultúrája megváltozott, más lesz a kúszás (ilyen pozícióban oldalra is gurulhatunk) és a guggolás, "lehet lövés közben becsúszni", és a konzolos verziókba is visszakerül a kihajolás. A Spec Ops megszűnik, más játékmód lesz helyette.

A környezetet minden korábbinál jobban leamortizálhatjuk, ez a része a játéknak viszont erősen fejlesztés alatt áll, az egyjátékos kampány alatt ugyanis kiválóan működik, a multiban viszont még "problémás". A környezet eleve gazdagabb lesz, sokkal több olyan elem és szereplő akad majd, amivel és akivel interakciót létesíthetünk és amit megölhetünk.

Ami még kifejezetten érdekes: a videó szerint a játék kizárólag PC-re és next-gen konzolokra készül, a bejelentése pedig valamikor május 1. környékén várható.

39.
39.
jatekos42
már a modern warfare 3-nál voltak olyanok, akik azt mondták, Ghost karaktere ismét megjelenik. MÉGIS MINEK JELENNE MEG EGY MELLÉKSZEREPLŐ, AKIT RÁADÁSUL LELŐTTEK ÉS ELÉGETTEK?
a cod összes dlc-je, kiegészítője, haláltudja milyen kis bigyója mindmindmindmindmindmind pc-re jelenik meg az egyik legkésőbb. Nem látom be, miért döntenének úgy, hogy most inkább CSAK a pc meg még egy-két másikra jelenik meg. Ez közelről sem érné meg nekik
38.
38.
jatekos42
ráadásul a legelején mégis csak modern warfare 4-nek hívja
37.
37.
jatekos42
azért hamis mert:1. teljességgel kizárt, hogy a játék csak pc-re jelenjen meg.
2 kizárt, hogy valóban törölnék a spec ops módot, hiszen az rengeteg játékosnak tetszik.
3. a hivatalos oldalon még a címet sem látni
4. a cod eddig csak kb. 4-5-ször csinálhatott volna egy sokkal jobb grafikát, de nem tette. Most mért tenné?
5. logikátlan az, hogy jövőben játszódik, de jelenkori fegyverekkel. aki a jövőben akar játszani, az akar futurisztikus fegyvereket is, aki meg nem, az meg azért nem fogja szeretni, mert szerinted ennek ellenére mégis ott fog.
6. még ha kap is egy jó grafikát, szinte lehetetlen, hogy csak így rögtön belevigyenek egy rombolható környezetet is. az kicsit bonyolult dolog, és a cod már csak azért sem biztos, hogy ezt akarja, mert e nélkül jobban spórol a gépigénnyel.
36.
36.
odin2011
Amerikai polgárháború !!! na met abból sincs valmi sok játék pedig szerintem van benne potenciál!
35.
35.
NinjaNorb
Akkor ez se Medieval Warfare lesz:/
34.
34.
shooter1234
#32: Látod, ez van, Sprite.

Amúgy nekem nem nagyon hiányzik az ultramodern warfare. Szerintem is jó lenne végre egy 2. wh -s cím. Bár amikor azok jöttek akkor meg mindenkinek modern kellett, azért jó lenne tartani azt hogy 2 ilyen 2 olyan cím aztán kész.
33.
33.
nero66
#31,32: A srác a mosonmagyaróvári "gagyi" középiskolába/gimnáziumba jár!!!! Mára kioffolt :D
32.
32.
Dreadlox
#31: úgy érzem kezdek kiöregedni innét:S
31.
31.
adam6751
#17: Basszus nézd meg az adatlapját, brutális xD
30.
30.
Jared
nero66 nem hiszem hogy anyámék veszik :) tudod általában minden nyáron dolgozok :) + a sulimból is jön a pénz
29.
29.
mydloarc
28.
28.
adam6751
#26: Azért mert arról rengeteg játék van...pedig szerintem is jobb lenne (jobb mint a jövő).
Ja WWI? Ó bocsi az király lenne :D
27.
27.
GodGamer
Játszódhatna vietnámban is, olyan játékokból sincs túl sok. :) Amúgy meg mindegy hol játszódik úgyis eladnak belőle brutál mennyiséget. :D
26.
26.
DanielMcBas
Miért nem 1. VH ? arról úgysincs valami sok játék ...
25.
25.
kanos005
Ez nagyon gyenge vidi mintha a cod4 lenne.
24.
24.
wEEEqxh
#6: szerintem is, gyereünk vissza a 2.vh ba , pont ugyanugy , csak jobb grafóval ...
23.
23.
Tudom nem ide tartozott a hír de ez van! InGen-Fojesz stb... munkára :D
22.
22.
HD 7790 lehet az új boxban!Lehet 2db :D Nézzetek utána!
21.
21.
Caine
Hogy mi lesz a címe nem igazán érdekel azt viszont én sem tudom elhinni hogy csak next-gen re fog jönni!
20.
20.
markoci555
#11: de tényleg, 2.-ból már azt sem tudni hova nézzen az ember, elsővel az is lehet hogy nem is játszottam... (ezeket a modern terrorista elleneseket nem is említve, mindenhonnan ez folyik)
19.
19.
markoci555
#18: tudni ott a 2. szó lemaradt
18.
18.
markoci555
szeretném milyen történettel burkolják le a jelenlegi fegyókat... időutazás? :)
17.
17.
nero66
#16: Veszed?! A helyesírásodat elnézve, anyuci és apuci veszi max... Ha nem, akkor meg a helyedben legközelebb oda figyelnék mit és hogyan írok ki.
16.
16.
Jared
pc next-gen konzolra ezek szerint leszarják a ps3-at meg a box-ot hogy a kúrva annyukat jó én igazából leszarom mert kijön a next-gen azt már veszem is de azért a kúrva annyukat :)
15.
15.
#12 oooo de király lenne egy cyberpunk cod, punkokkal, még minden :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...