Borderlands 2 - új karakter és sztori-DLC érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 25.
  • Letöltés
A Gearbox tiszteletét tette a hétvégi PAX Easten, s ha már ott volt, bejelentette a Borderlands 2 legújabb DLC-jét, amely április 2-án jelenik meg. Kapunk egy új játszható karaktert is Psycho Bandit személyében.

Nem áll le a Borderlands 2 támogatása - erősítette meg a Gearbox Studios a múlt hétvégén megrendezett PAX Easten. A szintsapkát feljebb tornásszák, érkezik a New Game Plus játékmód, nem is beszélve az új játszható karakterről.

A Season Pass tulajdonosai április 2-án új DLC-nek örülhetnek, amellyel a karaktereink maximális szintjét 50-ről 61-re tornászhatjuk fel, és amely visszahozza az első részből ismerős Pearlescent fegyvereket is. Ára 5 dollár lesz Season Pass nélkül.

Ugyanazon a napon egy ingyenes frissítés is napvilágot lát a shooterhez, amely egy end-game opciót élesít Ultimate Vault Hunter néven, amibe akkor vághatunk bele, ha elértük az ötvenes szintet és teljesítjük a True Vault Hunter módot. Ebben a mókában felskálázzák az összes ellenséget, hogy a legmagasabb szintű játékosok se unatkozzanak.

Június végén érkezik a Borderlands 2 negyedik, mindmáig legnagyobb kiegészítője, amely Bunkers and Badasses névre hallgat. Egy újabb történeti szálat kapunk a csomaggal. Csekkoljátok az első teasert:

Ezzel még nincs vége az új információknak, hiszen érkezik a Loot Chest névre hallgató speciális kiadás, amely Goliath maszk replikáját tartalmazza, számos ingame tartalom, matrica és poszter mellett. A 100 dollárba fájó kiadást hamarosan a Gearbox saját boltjából is megvásárolhatjuk.

S ahogy arról korábban beszámoltunk, új játszható karakterrel bővül a játék - a PAX Easten végre formát öltött a Psycho Bandit, vagyis Krieg. Az új hős május 10-én jelenik meg tíz dollár fejében, a Season Passszel nem válthatjuk meg, külön kell érte fizetnünk.

A Buzz Axe néven futó közelharci támadásaival feltöltheti az életerejét, de remekül használható tűzkárokat is okozhat az ellenség soraiban.

8.
mark0521
na a borderlands2 nagyon jó
7.
K.Bandi
Anno amikor kijött a game nagyon örültem nekem nagyon tetszik még mindig,szerintem ez a játék egy új stílust teremtett az fps-eknél...
Az új DLC is jó lesz :)
6.
giga321
Hosszú szünet után újra elővesszük haverral a gamet. Èn anno a captain scharlet dlc-ig jutottam, de most megcsináljuk az összes dlc-t. Ezt is várom már de ez az új karakter hát nem tudom. Èn maradok Zero-nál.
3.
kamgecam
Eszméletlen mennyire népszerű lett ez a játék!
1.
markoci555
kinek jutott még eszébe az Az a hetvenes évek show? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...