Broken Age - jön a Double Fine új kalandjátéka

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Tim Schafer csapata dupláz: egy héten belül már a második játékát jelenti be. Az új jövevény Broken Age címre hallgat, és vérbeli point and click kalandjátéknak ígérkezik. A fejlesztéshez szükséges pénz már összejött.

Míg a múlt héten bejelentett Dropchord egy teljesen szokatlan témaválasztású címnek ígérkezik a Double Fine boszorkánykonyhájából, addig a Broken Age már egy hamisítatlan kalandjátéknak készül - természetesen a rajongók pénzéből.

A point and click kaland két karakter - egy fiatal fiú és egy lány - történetét meséli el, akik párhuzamosan élik az életüket. A falusi lány lázadó természetének köszönhetően egy szörnyeteggel néz szembe, míg a fiú menekülni próbál az őt gondozó számítógép elől, amely egy űrhajón tartja fogva. Hőseink sorsa merőben hasonlít egymásra, annak ellenére, hogy teljesen máshol, eltérő körülmények között élnek.

Ez minden, amit tudunk a Broken Age-ről. A hivatalos oldalon már előrendelhetjük a játékot: 15 dollár fejében bétahozzáférést kapunk, 30 dollárért pedig teljes státuszú támogatók leszünk, ami azt jelenti, hogy megnézhetjük a fejlesztési munkálatokat taglaló dokumentumfilmet, fórumozhatunk stb. A Kickstarteren már sikerrel zárult a játék kampánya, igaz, az adakozási hullámban még a produktum címét sem tudtuk. 3,3 millió dollárból készül el a régivonalas kalandjáték.

A Broken Age PC-n, Macen és Linuxon is megjelenik, DRM-mentesen, később pedig jön az ouyás változat. Hamarosan érkezik az első trailer is.

5.
5.
GodGamer
Ha point & click az csak jó lehet.
3.
3.
dBLOOD
Remélem nem olyan lesz mint a Longest Journey 2! F*szom kivan már a lopakodós-verekedős kalandjátékokkal.
1.
1.
Espio
Another DF production, excellent!
Várjuk! Várjuk! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...