Broken Age MAC, Mobil, PC

Tim Schafer csapatának új kalandjátéka, ami két fiatal történetét meséli el.
Típus: Kalandjáték

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.

Gamer youtubernek állt Jack Black

A népszerű színész és komikus, Jack Black megirigyelte PewDiePie, Ninja és mások sikereit, ezért elindította saját gamer csatornáját a YouTube-on. A mérleg: egy videó után máris egymillió feliratkozója van.

E3 2018: Double Fine-játékok jönnek Switchre

Az E3 Coliseum adásában jelentette be a Double Fine, hogy két sikerjátékuk, a felújított Grim Fandango és a Broken Age is ellátogat majd a Nintendo aktuális masinájára, a Switchre.

Xbox One-ra költözhet a Broken Age

A Double Fine kalandjátéka szinte napra pontosan, két évvel ezelőtt jelent meg (illetve fejeződött be), és most úgy tűnik, végre Xbox One-ra is megjelenhet. A PEGI buktatta le az új jövevényt.

Humble Bundle a jó történetek kedvelőinek

Újabb akcióval jelentkezett a Humble-csapat, ezúttal olyan játékokra csaphattok le, amelyeknél a sztoriközpontúság a közös nevező. A Her Story is része a felhozatalnak, a nagy sikerű indie fejlesztés már fillérekért vihető.

Itt vannak a PlayStation Plus októberi játékai

A Microsoft után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus előfizetőinek havi rendszerességgel kínált ingyenes játékok októberi kínálatáról. Ezúttal is kapunk PS4-es, PS3-as és PS Vitás címeket is.

Broken Age - Act II teszt

Közel másfél évet kellett várnunk, hogy végre megérkezzen Shay és Vella életszerű motívumokkal színezett kalandjának folytatása. De vajon megérte a hosszas várakozás?

Broken Age - az utolsó trailer

Végre elérhető a Broken Age második epizódja, ami azt is jelenti, hogy most már egyben is megvásárolható a kétfelvonásos játék. A premier alkalmából a fejlesztésért felelős Double Fine csapatától kaptunk egy utolsó trailert.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nagyobb megjelenésekről ezen a héten is le kell mondanunk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kapunk majd ígéretes játékokat a héten. Az indie fejlesztők például dézsával öntik majd az anyagot a Steamre.

Egy hónap múlva jön a Broken Age folytatása

Tényleg jó előjel volt a tegnapi gameplay videó, a Double Fine ma bejelentette, hogy április végén érkezik a Broken Age második fejezete, és vele együtt a PlayStation-verziók is letölthetővé válnak.