MOBA készül a DC-képregények alapján

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 25.
  • Bejelentés
A MOBA az új második világháborús stratégia, csak úgy záporoznak a műfaj követőiről szóló bejelentések. A Guardians of Middle-Earth után megint a Warner Bros. száll ringbe, igaz, most képregényes feldolgozással.

A DC Comics képregényei alapján készülő Infinite Crisis a Gyűrűk Ura Online-ról ismert Turbine boszorkánykonyhájában készül, és kizárólag PC-re fog megjelenni idén ősszel - ami még jobb, hogy free-to-play lesz, így legalább mindenki tehet vele egy próbát.

A MOBA-játékban értelemszerűen a DC Comics legismertebb karakterei csaphatnak össze, viszont az alternatív dimenziókból jött szuperhősökkel operáló Infinite Crisis-sorozatnak megfelelően mindegyikük több ízben, más stílussal és képességtárral képviselteti majd magát. Batmanből például mindjárt három lesz.


Az eddigi információk alapján Batman, Nightmare Batman, Doomsday, Flash, Gaslight Batman, Gaslight Catwoman, Gaslight Joker, Green Lantern, Poison Ivy, Shazam, Joker, Wonder Woman és Zatana már biztosan a választható karakterek között szerepel, velük kapcsolatban a részletesebb infókért a hivatalos oldalt kell meglátogatni.


A játékmenet részleteiről nem sokat tudni, de azt már elárulták a készítők, hogy alkalmanként különböző váratlan események (például meteoritbecsapódás) kutyulják fel a dolgokat, amihez alkalmazkodniuk kell a játékosoknak.

7.
metercsiken
#6: Köszi a képinfót, le is szedtem, hátha kedvem lesz majd hátteret váltani! : )

Gondolom "mindenkiből" 3 példány lesz?
Pc-seknek jó szórakozást majd a játékhoz!
Nálam ez sajnos kimarad.
6.
giga321
Itt egy elég fasza akár háttérképnek is beillő képecske.

http://image.noelshack.com/fichiers/2013/13/1364221271-ic-batman-logo.jpg
5.
n_csacsi
#4: így van, szerintem is felesleges a LoL és a Dota mellé még ez is...a Guardians of Middle Earth kipróbálása is kb 1 percig tartott, aztán töröltem is le a demót a ps-emről...
4.
abydos
Nem értem, miért akar még mindig mindenki Moba játékot készíteni, a Guardian of Middle Earth-tel a Warner megmutatta, hogy semmi keresnivalója a piacon. Pont elég a Dota és a LoL, más játék már nem tud semmi újat nyújtani, eléggé fantáziátlan műfaj ez a stílus, de amit lehet, ez a két játék már tökéletesen kihozta belőle...
3.
Thane
elég legyen az agresszív moba játékokból!

amugy meg tényleg kezd sok lenni :D
2.
giga321
Jóóóóóó ezt tuti kipróbálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...