Infinite Crisis PC

MOBA-játék készül a DC-képregények alapján. Várjuk?
Típus: Képregényes, MOBA

Két hónap után lehúzza a rolót az Infinite Crisis

A játékot fejlesztő Turbine szűkszavú közleményben tudatta hivatalos oldalán, hogy a mai nappal befejezik a munkálatokat a DC-karaktereket felvonultató MOBA-n. Az Infinite Crisis két és fél hónapot élt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Megvan az Infinite Crisis megjelenési dátuma

Március végén jelenik meg a Turbine MOBA-ja, melyben a DC-féle képregényhősökkel nyomulhatunk. Jó hír még, hogy a játék átköltözik a Steamre, így javul a megbízhatóság és könnyebben elérhető lesz a cím.

Infinite Crisis - elindult a nyílt bétateszt

A Warner Bros. készségesen felhívta a figyelmünket arra, hogy a DC Comics-féle MOBA nyílt bétatesztje kezdetét vette, minden érdeklődőt szeretettel várnak. Még nem vagy lenyűgözve? Akkor csekkold le az új trailert!

Infinite Crisis - hamarosan indul a nyílt bétateszt

A Warner Bros. bejelentette, hogy két hét múlva rajtol el az Infinite Crisis nyílt bétatesztje. A DC-szuperhősöket és gonoszokat felvonultató MOBA ezzel párhuzamosan három új karaktert is kap.

Infinite Crisis - bemutatkozik Batman

Tovább bővült az Infinite Crisis karakterbemutató videóinak sora, ezúttal a Sötét Lovag kapta meg a saját kedvcsinálóját. Bizony, vele is nyomulhatunk a MOBA stílusú játékban. Meglepődtünk?

E3 2013: Traileren az Infinite Crisis

Új előzetest kapott az Infinite Crisis is az E3 apropóján, úgysem foglalkoztunk vele lassan egy hónapja. A DC-szuperhősöket felvonultató MOBA egyik pályáját mutatja be a kedvcsináló.

Infinite Crisis - Joker is bemutatkozik

Nem hiányozhat az Infinite Crisisból a DC-univerzum rettegett pszichopatája, Joker sem, ráadásul a Turbine most neki szentelte a MOBA legújabb karakterbemutató videóját. Csekkoljátok!

Inifnite Crisis - ezt tudja Flash

Új karakterbemutató érkezett az Infinite Crisishoz, ezúttal Flash képességein mennek végig a játék fejlesztői. Hősünk csupán emberfeletti gyorsaságát használja ki a harcban, azt viszont igen változatos módon teszi.

Infinite Crisis - ilyen lesz Macskanő és Méregcsók

Gőzerővel dübörög az Infinite Crisis szekere. A nemrég bejelentett bétateszt után két új hős mutatkozik be a free-to-play MOBA-játékból. A két bájos hölgyemény neve Macskanő és Méregcsók.