GDC 2013: Videón az új CryEngine 3-as játékok

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 26.
  • Videó
Link másolása
Masszív techdemó látott napvilágot az idei GDC-n. A képsorok azokra a közelgő játékokra vannak kihegyezve, amikhez a CryEngine 3-at licencelték. Burjánzó természet, nyüzsgő város és csodás fantasy világok a képernyőn!

Lássuk, mit rejt a GDC idejére közzétett erődemonstráció! A Big Red Button alkotása a természetbe invitál bennünket, hatalmas növények és titokzatos sírok közé. Az elcsépelt című Battlefield of Honor a modern hadviselés pillanataiba enged betekintést. A Datex egy őrült tempójú autóversenyt takar trópusi környezetben, míg az Enodo egy furcsa nagyváros mindennapjait mutatja be. A CryEngine 3 az MMO-kban is szépen domborít, a Cabal 2 képsorai teljesen meggyőzőek. A Golfzon, mint azt a neve is mutatja, egy pazar grafikájú golfjáték lesz. Lesz itt még Star Citizen, ArchAge és sok minden más is.

Tekintsünk bele a jövő játékaiba a CryEngine 3-mal!

31.
31.
#28: Ezzel azt mutogattak, hogy mennyi mindenre hasznalhato a cryengine.
Te "zseni".....
30.
30.
Shannaro
Godslayer és Warhorse érdekes számomra közülük.
29.
29.
Rico424
Szerintem meg tök jó!!!!!!!
28.
28.
penyasz
Mik ezek a szarok?!::D:D:D Lichdom -ra figyeltem fel egyből és ennyi a többi meg??? Tényleg mi? Ezekre pénzt áldozni...kuka az egész ilyen videót össze se raktam volna....fos
27.
27.
McDuff
Battlefield of Honor - ezen beszartam! xD
csak nehogy sikeres legyen,mert akkor jönnek a CoD vs. BF vs. MoH és vs. BoH flame warok:D
26.
26.
karneol81
#21: Hi, valóban 720p-ben (is!) .
25.
25.
Rayzax
A Lichoom és a Godslayer várós :D
24.
24.
simon 555
#21: Én azt valahogy nem hiszem el.
Azt is mondták, hogy csak 24 játékos lesz a multiban, de ezt sem hiszem el.
Csak egy pletyka hír volt hitelesség nélkül.
Nagyon mellé lőnének vele ha igaz lenne.
23.
23.
#7: Te milyen nextgen szintrol beszelsz?
Lattad mar valamelyiket is otthon a tvden?
Ugye nem ...
22.
22.
Jared
Konzol már jobban megéri ha évekre előre gondolkozol de viszont ijenkor jó lenne egy erős pc amikor nincs pénzem megvenni a bioshock inf. úgy sincs multi akkor meg letöltöm :-)
21.
21.
Cuppak
#11 BF4-t next gen konzolok 720pben fogják futtatni.
20.
20.
Datex szépen lenyúlta a Most Wanted-os BMW-t. :)
19.
19.
MrBenjamintoto
Lichdom,warhorse meg talán az enodo érdekel, meg a többi szerepjáték amiknek nem jegyeztem meg a nevét, viszont egy-két játéknak meglepő mód igen gyatra a grafja
18.
18.
Daniee
Engem ez a CryEngine 3 abszolút nem fog meg, az új Tomb Raider az véleményem szerint sokkal mutatósabb, mint ezek közül bármelyik...
17.
17.
Rakottkrumpli
#13: Parasztvakító? Az tudtommal azt jelenti, hogy szép, de nem tud semmit, mert ha nem csak úgy random vágtad hozzá ezt a szót, akkor gondolom ezt akartad kifejezni, de mit nem tud ez a motor, amit a többi tud?
16.
16.
Necreon
#13: Mi rosszat látsz benne? Én várom nagyon a Star Citizen-t, és nem értem miért gond ha CryEngine 3 alatt fut.
15.
15.
Necreon
Szép és jó, de igazából a fejlesztőkön múlik hogy mit kezdenek vele. Láttunk már Crysis 3-ban a kamerába mászó nyolcszázcsillió poligonos arcot, meg láttunk baltával faragott City Interactive-os sniper borzalmat.

Egyébként meglepő, hogy mennyivel jobban illik az engine a nagyon enyhe rajzfilmes beütésű játékokhoz a fentiek alapján, míg a "realista" katonásdihoz mennyire gagyi hatást ad.
14.
14.
crytek
Úristen ! Na ne már mintha ezeknek a foshalmazoknak a 95%-át valami 3 éves rakta volna össze és vér gyengék kb 2007-es színvonal!
13.
13.
dBLOOD
Picit sajnálom hogy a Star Citizent is ez a parasztvakító motor működteti majd, bár érthető, tekintve hogy olyan lesz mint a Freelancer, vagy a Wing Commander.
12.
12.
Rakottkrumpli
Lesz itt 1-2 jó is. A real time immersive talán az egyetlen, amelyik igazán kihasználja a motor adottságait, de az tudtommal nem lesz halandók számára elérhető.
11.
11.
simon 555
#9: Azt elfelejted, hogy nem is kell jobbnak lenniük mert konzolra könnyebb optimalizálni mint PC-re. Ezt valahogy mindenki elfelejti amikor a konzolok hardverét nézi...
Egy mai csúcs PC-nek megfelelő hardver konzolban simán el fogja vinni a játékokat maximális grafikán 1080p-ben 60 FPS-el 6-7 évig, míg 6-7 év múlva ugyan ez a hardver egy PC-ben már erősen alacsony kategóriás lesz és a tulajok örülhetnek ha minimumon elviszi majd az akkor megjelenő játékokat.
10.
10.
caleb007
"Battlefield of Honor"? Igazán eredeti ötletek lehetnek benne. :D
Egyébként az Enodo-t nem tudom hova tenni, de tetszik, meg a Warhorse-t is kipróbálnám.
9.
9.
adamkiss03
#8: Lehet hogy nem nézted végig a videót és csak azért mondod ezt, mert a végén befigyel a Star Citizen és a Warhorse, amelyeknél inkább a "nextgen" konzolok nem ütik meg a szintet... Mellesleg nem tom hogy mostanában minek kell ezzel a nextgennel jönni, mert egy átlag pc-nél nem lesznek jobbak a kövi konzolok. Bár annyiban igazad van hogy volt a videó között 1-2gyengébb is de ezek átlag indie studiók.
8.
8.
Dízel
7.
7.
Dízel
a cryengine lehet gyönyörű grafikai megjelenítésre képes, de ezek egyike sem üti meg a nextgen szintet. lichdom tűnik esetleg érdekesnek, de nem feltétlenül a grafikája miatt. még várunk a nagy durranásra mert eddig nem gyengus.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...