Lara Croft hasonmásverseny a MondoConon

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén tavasszal sem marad el a MondoCon, ráadásul a szervezők a Cosplay.hu-val közösen Lara Croft hasonmásversenyt hirdetnek az esemény kapcsán. A cél az, hogy minél ötletesebb legyen a jelmez.

Hasonlítasz az isteni Lara Croftra? Netán barátnőd olyan, mint a Tomb Raider-játékok hősnője? Vagy úgy látod, hogy egy tökéletes jelmezzel áthidalhatóak a hiányosságok? Ne habozz, jelentkezz Te is a 2013. április 6-7. között megrendezésre kerülő tavaszi MondoCon Lara Croft hasonmásversenyére! Olvassátok el a Cosplay.hu beharangozóját!

"A Tavaszi Mondoconra ezúttal extra cosplayes kategóriát indítunk: Lara Croft hasonmásverseny! Várunk minden Lara Croft jelmezest, hogy a legjobbak között értékes díjakat szórhassunk szét! Jelentkezni a helyszínen lehet, és természetesen ez sem ütközik a többi cosplayversennyel, ugyanúgy lehet indulni Craft, Perf vagy EC kategóriákban is! A cél, hogy minél ötletesebb legyen a jelmez és a megjelenés! Lehet használni kiegészítőket (játékpisztoly, puska, stb.), a verseny pedig a crafthoz hasonlóan színpadi felvonulás jellegű lesz. További információkat olvashattok majd a Mondocon honlapján!

Kincsvadász hölgyek, pakoljátok ki a szekrényt otthon, elő a kék vagy szürke felsőkkel, a túranadrággal és a bakanccsal, és jelentkezzetek! Megéri!"

A versenyről az alábbi Facebook-oldalon tájékozódhatsz.

10.
10.
Solid Snake1984
Yanez ha lesz kép rólad, nagy csöcsökkel, mindenképpen küldd el nekem:D

mindenestre ha vki elmegy, dobja majd fel a képeket, azért magar sunák jól néznek ki
9.
9.
Drazhar
#7: már láttam korábban, de nem tudok nem-röhögni minden egyes alkalommal. még a Fridge Raider név is borzasztóan passzol ^.^
8.
8.
hedzsooo
#7: ...Akkor szerintem nem sok magyar CP-s lánykát láthattál/ismerhetsz, ha ennyire lehangoló véleménnyel tudsz csak lenni a dologról. ^^
7.
7.
giga321
Képzelem milyen lesz. tízből kilenc ilyen lesz mert azt hiszik jól néznek ki :

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6601449_700b.jpg

6.
6.
Kreto
#3: Mondhatnád hogy te vagy az NDK-s Lara Croft :)
5.
5.
Mortis
Arra leszek kíváncsi ,hogy hány kislány fogja leönteni magát kecsappal vagy valamilyen vörös itallal, esetleg hányan készek mocskot kenni magukra tetőtől-talpig. Némely fanatikus talán még fel is lógatja magát és belebukfencezik egy hegyes tárgyba.
4.
4.
Shannaro
#3: A profilképed alapján jó Lara lenne belőled.
3.
3.
Yanez
Megveszem a jelmezt és beszilikonoztatom a cickóimat. Már csak a borostámat kellesz eltűntetnem, na meg tököméket hátrafésülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...