Mondocon

Magyarország legnagyobb anime, manga, sci-fi és fantasy találkozója.

Ne maradj le a nyári MondoConról!

Ha nincs programod július 15-16. között, de imádod a távol-keleti kultúrát és a videojátékokat, akkor érdemes lesz kilátogatnod a Hungexpóra, a Nyári MondoConra! Részletes programok a kattintás után!

Július 11-én lesz a következő MondoCon

Július 11-én tartják meg az idei Nyári MondoCont, a Hungexpóra kilátogatók ezúttal egy hatalmas nyári fesztiválon, vagy ahogy a japánok mondják, matsurin vethetnek részt. Részletek és programok a hírben.

Áprilisban lesz a következő MondoGames

Áprilisban újra megrendezik Közép-Európa legnagyobb eSport-eseményét, méghozzá nem meglepő módon a soron következő MondoCon keretein belül. Számos verseny és egy sor izgalmas program várja a látogatókat!

Animekarácsony 2014 - fotók a helyszínről

Véget ért az idei utolsó MondoCON-esemény is. Az Animekarácsonyra több mint 6500-an mentünk ki, volt cosplay verseny, gettó cosplay, Para Para Fake Starz, sushizás, rajz, játék, meg persze töménytelen mennyiségű manga. Íme, a képek.

Hétvégén lesz az őszi MondoCon

Most hétvégén rendezik meg az őszi MondoCont, a fesztivál szervezői ezúttal sem csak a mangák és az animék rajongóit várják, hanem a társas- és videójátékok-, továbbá a sci-fi- és a fantasy-fanokat is.

2013 nyári MondoCon beszámoló

Akinek nincs egycsillió forintja, hogy az Egyesült Államok keleti partjáig repüljön cosplayes csajokat nézni, most hétvégén megtehette itthon is. Hisz mit nekünk E3, meg Comic Con, mikor itt a MondoCon, nem igaz?

Fényképek a 2013 nyári MondoCon-ról

A budapesti Hungexpo területén javában zajlik már a 2013 nyári MondoCon. Magyarország legnagyobb anime, manga, sci-fi, fantasy és videojáték találkozóján mi is ott voltunk, jöjjenek hát a fotók!

Fantasy Hall és Injustice verseny @ MondoCon

A 2013 nyári MondoCon egyik nagy dobása a Fantasy Hall lesz, ahol számos sci-fihez, fantasyhoz, gaminghez kapcsolódó programra lehet számítani. Meg Injustice versenyre. Rohadt jó nyereményekkel.

2013 tavaszi MondoCon beszámoló

Magyarország legnagyobb anime, manga, sci-fi, fantasy és videojáték találkozója visszatért. Ha szereted a keleti kultúrát, és imádsz beöltözni, akkor a MondoConról ezúttal se hiányozhattál!

Fényképek a 2013 tavaszi MondoConról

A Budapesti Nemzetközi Vásár területén javában zajlik már a 2013 tavaszi MondoCon. Magyarország legnagyobb anime, manga, sci-fi, fantasy és videojáték találkozóján mi is ott voltunk, jöjjenek hát a fotók!