Filmes traileren a Warface

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 28.
  • Videó
A Crytek FPS-e a csúcskategóriás játékok élményét honosítja meg a free-to-play címek piacán. A játékmenetről már számos videó tanúskodik, lássunk egy CG-filmecskét! Heroikus harc jön, nem kevés drámával.

A Warface küzdelmeit két játszható fél oldaláról ismerhetjük meg, hatékonyságukat tekintve teljesen megegyeznek,. A játékot a Crytek kijevi stúdiója készíti, s jelenleg is zajlik a zárt bétateszt - nem olyan nagy ördöngösség kulcsot igényelni.

Megannyi gameplay jelenet után itt egy precízen összerakott filmes kedvcsináló:

7.
NoNametheOneandOnly
Én szeretem nagyon. Mostanában csak ezzel játszom. Tényleg van benne bug rendesen de még csak béta! Viszont engem FPS közül ez fog meg a legjobban eddig talán, valahogy van hangulata + nagyon bejön hogy csapatmunka kell hozzá pl felmászni egy magas falra vagy át a kerítésen.

Én is már lassan fejlődöm sajna. :( Meg egy bug van ami nagyon idegesít hogy még a fal mögött is másodpercekig letudnak lőni ha eltaláltak amíg nem voltál mögötte. Ez idegesítő tényleg!

Support szerintem egész jó rájuk írsz hogy mi a szitu és válaszolnak. Bár mondjuk én sok hibajelentést küldtem nekik lehet hogy csak ezért komálnak. :D
6.
Bako
A játék egész rendben van béta verzióhoz képest, szeretem is, de ez a szöveg amit a videóban mond a narrátor valami űber közhelyes, gagyi. Mint egy COD paródia :)
5.
KőbányaKispest
Olyan 2 hónapja nyomom. A support nem áll a helyzet magaslatán, van pár csaló már most. A játék maga meg jó, csak az a baj vele, egy idő után már 0. Van benne kb 4-5 játékmód eddig, a plant the a bomb a kedvencem, ilyen tdm meg ffa-kat már régen nem játszom, a fejlődésem már ott tart, hogy iszonyú lassú. Tehát a vendorsban tök mindegy mit jelölök ki, nagyon lassan megy a százalék. Sok fegyvert kioldottam már, a legjobb két kaszt torony magasan a Medic és az Engineer. Utóbbi a defizés miatt sok pontot tud hozni, plusz must have class, míg az eng a köcsög mine-okkal tud szopatni nagyon, plusz ott van az armor regen, meg a fegyverek se szarok.

A grafika rendben van, ahhoz képest, hogy felhőben játszol szinte, a zene szar az nincs, míg a fegyver hangok is okésak, de az a baj a játékkal, hogy a két szék között van. Nem rossz, de nem is az a hű de milyen awesome fps. És ez a legroszabb az egészben, hogy nincs az a kiemelkedő skillje a játéknak, ami alapján odaüljek hetekre, hónapokra, azon kívül, hogy ingyenes lesz. Az invite annyiból állt, regelsz a GFacre és küldesz egy e-mailt nekik, kb ennyi, meg is kapod. cs
4.
Kenny88
Játszom BF3-mal is, COD-dal is. Ez a játék azonban néha jobban le tud kötni. Igaz még csak béta, és ez sokszor meg is látszik rajta, de akkor is karaj.
2.
KocZkaZ
#1: Ki is próbáltad, vagy ezt mind a 2 perces trailer után döntötted el? Ja, és "már nem azért", de a játék még csak zárt bétában van, szóval még tulajdonképpen készen sincs. Mellesleg az ajánlott gépigénye elég baráti, tehát még Paksra sem kell költöznöd, hogy elfusson egy átlagos mai gépen.
1.
goblinfing
Ez a játék elég gagyi lett már nem azért..viszont még mindig a legjobb F2P fps..ja nem ott a planetside..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...