Mégsem lesz XCOM az XCOM FPS?

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 28.
  • Pletyka
Link másolása
Azt, hogy valami nincs rendben a régóta halogatott XCOM FPS-sel, azt eddig is sejtettük, a mostani pletykák viszont még nagyobb léptékű változtatást vetítenek előre: úgy hírlik, a játék mégsem lesz az XCOM-sorozat tagja.

A Take-Two a Firaxis-féle XCOM: Enemy Unknownnal nemcsak el tudta terelni a közönség figyelmét a 2006 (!) óta készülő XCOM FPS-ről, ezzel együtt nem is emlegette túl sokat a játékot. A 2K Marinnél csücsülő projekt általában a cég negyedéves pénzügyi jelentéseiben tűnt fel egy-egy jó távoli megjelenési dátummal.

Hogy mi lehet az anyaggal, azt tehát nem tudni, azonban ha hihetünk a Superannuation jelentésének, a nagy csend oka az, hogy alapos változások történnek a háttérben. Nem, nem feltétlenül a játék alakul át, inkább a név változik: úgy hírlik, a kiadó mégsem az XCOM-sorozat alatt futtatná a projektet.

A Take-Two nemrég levédette a thebureau-game.com, a thebureau-game.net, a whathappenedin62.com és a whathappenedin62.net domain címeket, és miután a FPS 1962-ben játszódik, ráadásul egy FBI-ügynököt alakítunk benne, viszonylag egyértelmű, hogy az új The Bureau cím az XCOM-ra vonatkozik.

Érdekes fordulat meg kell hagyni, de valószínűleg sokan örülnek neki: az FPS játékmenete és körítése nem sok keményvonalas XCOM-rajongót nyűgözött le, új címként viszont még nekik is tetszhet a játék.

7.
7.
Pharaoh
5#: Én imádom a cel-shaded-et, te nem, ezért még van létjogosultsága, ízlések és pofonok! A minőségi játék, ami ezzel van megjelenítve, az a fontos (pl. The Darkness 2, Borderlands 1-2. és az idén megjelenő Call of Juarez: Gunslinger)!
6.
6.
Marcus T.
#3: Jó munkához idő kell. :DDD
5.
5.
Marcus T.
Aki kitalálta a cel shading grafot, azt le kellene ültetni. :D Annyira nem jön be, és ahogy látom, ez a cím is mozgó képregényben jön. Pedig milyen jó is lenne egy taktikai fps zöldönkívüliek ellen. CoD: Aliens Attack. :))
4.
4.
GodGamer
Várós, csak nehogy Operation Raccoon City legyen belőle(persze most csak a színvonalra gondolok).
3.
3.
markoci555
tehát a névváltozás telt 6 évbe, most már csinálhatnák a játékot is :)
2.
2.
Kocsis92
legvárósabb játék, jobban vártam mint a körökreosztottat
1.
1.
Mindegy mi a címe, ez nagy játék lesz, várom már! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...