GDC 2013: Japánban játszódott volna a Dishonored

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Arkane Studios két kiválósága előadást tartott az idei Game Developers Conference-en, ahol kifejtették, hogy a Dishonored eredetileg a középkori Japánban játszódott volna, s csak később kapott londoni beütést.

Az idei GDC-n tartott előadásukban az Arkane Studios fejesei, Harvey Smith és Raphael Colantonio elhintették, hogy eredetileg a középkori Japánban játszódott volna a Dishonored.

Érdekes elkalandozni a gondolattal: szamurájok, gonosz hadurak, mi pedig nindzsa módjára lopakodhattunk volna a pályákon. A fejlesztők azért dobták az ötletet, mivel nem ismerték elég jól a korabeli japán kultúrát.

Ezért döntöttek inkább az 1660-as évek Londonja mellett - ekkor dúlt a szigetországban a nagy pestisjárvány, amely végül Dunvall megalkotásához vezetett. Utólag belegondolva, tényleg jól jártunk.

12.
12.
br1Koo
#7: Én mondjuk nem is várok folytatást.. Nem akarom, hogy ezt a címet is bedarálja a marketing. Nyílván lehetnének nagyon jó ötletek a folytatásra, de én már annak is örülök, ha inkább egy új koncepcióval állnak elő, ami ugyanúgy megállja a helyét, mint a Disohonored. Az áprilisban érkező kiegészítőt viszont baromira várom már, mert érdekesnek ígérkezik. :)
11.
11.
Kougat
#10: ki gondolja úgy hogy szar lenne a játék?
10.
10.
astrometan
Aki ugy gondolja hogy szar a játék az bujon el mert lehet hogy a grafika nem tul jó és korszerü a játékélmény és a sztori egyed és sokal töbet ér mint egy resi 6 vagy assassin 3 mert ezek is jók de nem eredetiek mert már mindenből csak 3 vagy négy nincs uj game ez végre a és egyik kenvencem is
9.
9.
Caine
Azért szerintem nem lett volna rossz annak a megvalósítása sem!
8.
8.
metercsiken
Nem játszottam még vele ( sajnos ), de a videók alapján szerintem sem baj, hogy ilyen lett amilyen!
7.
7.
herlius
#2: Én úgy tudom a fejlesztők lenyilatkozták korábban, hogy nem szeretnének folytatást, mert így tartják kerek egésznek a játékot. A második DLC viszont nemsokára megjelenik, ami kicsit tovább görgeti a történetet.
6.
6.
giga321
Jól jártunk az már biztos, de Èn megnéznék egy ilyen japán koncepciót
5.
5.
Type R
Pedig ,hogy vártam a dmc4 után:-(
4.
4.
Type R
Középkori japán hangulatú onimushát csináljanak inkább
3.
3.
Drazhar
egy középkori japán környezettel biztos nem jött volna át ugyanez a hangulat, a pestisjárványos Európa sötét időszaka tökéletes lett, ne is bánkódjunk :)
2.
2.
KeXxX
Nem hogy arról beszéltek volna hogy lesz-e második rész vagy nem.
1.
1.
Kocsis92
így utólag belegondolva az ellenfél teleportosai tényleg elég szamurájosak:) ott megtartották a koncepciót picit. jobban jártunk ezzel a stílussal szerintem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...