Injustice - Batman és Villám pofozkodik

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 30.
  • Videó
Link másolása
...valamint Superman és Zöld Lámpás sem kíméli egymást. A jövő heti demó előtt még két összecsapásba kóstolhatunk bele a NetherRealm jóvoltából. Vajon tud-e még újat mutatni az Injustice: Gods Among Us?

A fejlesztők - jó szokásukhoz híven - ismét párosával szórják a gameplay-pillanatokat. A szombati matiné résztvevői Batman vs. The Flash és Superman vs. Green Lantern lesznek. A jövő hét elején érkezik a demó, így végre mi magunk is meggyőződhetünk a végeredményről.

Az Injustice: Gods Among Us április 19-én jelenik meg PS3-ra, Xbox 360 és Wii U-ra.

28.
28.
joker6669
Dobozos változat megrendelve:)
27.
27.
Quent1n
#26: Tudom, hogy arra építettél csak hát az se volt túl biztos hír és sajnos sokan tényként kezdték el kezelni ami azért rossz mert hát szar érzés csalódni még ha csak egy játékról van szó akkor is :)
26.
26.
Mortician
#24: http://gamekapocs.hu/hir/33598/egyre_biztosabb_a_pc_s_mortal_kombat

Én erre a hírre építettem a hozzászólásom. Nyilván ez még nem 100%-os, én is fogalmazhattam volna másképp.

#25: Te meg szimplán csak szánalmas vagy. :)
24.
24.
Quent1n
#16: "ha az MK jól szerepel majd PC-n" Ezt honnan vettétek???? Az amazonon sincs már kint de azt se lehet készpénznek venni. Majd HA bejelentik PC-re akkor jönni fog addig csak találgatás. Hozzáteszem remélem jön, mert bár PS-en megvan de hiszek annyira a PC-sekben, hogy megvennék a játékot ha kijönne.


Erről meg annyit, hogy Batmannel értek egyet, ugyan van 1-2 jópofa újítás de ez csak egy MK9 DC bőrben és SZERINTEM bénább animációkkal.
23.
23.
Atti93
Nem kell rétegjátékokról beszélni, és a saját kedvenc verekedős játékainkat felhozni példának, kinek ez, kinek az...
Viszont be kell látni, hogy sok-sok plusz ad ez a játék (lásd a minap kiadott kisebb betekintést a STAR Labs Missiokba amit mindenkinek meg kell hagynia, hogy nagyon jo változatos, és üdítőbb az MK Towerjenél), jó a marketingje, és próbálnak a fanok kedvére tenni és törödni velük.
Az Injustice képregények storyja pedig (DC fanoknak kötelező!) ötletes és bekell látni jofféle.
A karakterek sokfélék és jopár nemesis fightot tolhatunk majd. :)

Szóval egy szó mint száz örüljünk, hogy ezzel is színesedik a verekedős játékok választéka. ;)
22.
22.
Rakottkrumpli
#7: Nekem első gameplay után is egy gagyi játéknak tűnt. Mondjuk nálam az egyetlen verekedős játék, ami szóba jöhet, az a def jam! Abból jöhetne valami új mondjuk.
19.
19.
Gotham123
18.
18.
Batman
Tuti nem jön PC-re. Ez a játék két okból született meg:
Az első az, hogy a mostani MK baromi sikeres lett és kellett valami, amivel eltudják adni kétszer ugyanazt, na nem is ugyanazt hanem új skinekkel és kombókkal. És itt jönnek a képbe a DC karakterei. A Warner Bros szépen rátette a kezét a Midwayre és így lett a NetherRealm Studios. Nem kell tehát atomfizikusnak lenni, tudjuk, hogy a DC is a Warner kezében van, így ésszerű volt kihozni egy új játékot szinte ingyen, hiszen az is köztudott, hogy harmadik félnek baszott drágán adják oda a jogokat. Tehát nem gondolkodnak ezek semmiben, marketing az van még heti képregényt is kiadtak hozzá, de semmi nem lesz mögötte, gépre meg tuti nem fognak cseszekedni vele. Kár hiú álmokba ringatnotok magatokat.
Én megmondtam.
12.
12.
DBJoe
Már várom az április tizenhetedikét.
10.
10.
Gotham123
Csak a hülye nem veszi észre,hogy az elejétől már Batman vs Superman van,a sztori miatt csinálták meg.....
9.
9.
Yanez
#8: Ha hozza legalább a legutóbbi MK szintet, akkor büntetni fog! De persze, he nem, akkor még igazad is lehet. Mondjuk a mechanikája nagyon MK-s, de egy klón nem lenne nagy dolog. Az hogy más karakterek és más gombot kellesz lenyomni egy-egy kombóhoz, az nagyon kevés. De hadd tévedjek és taroljon a játék! A jó marketing látom már megvan.
8.
8.
Batman
Ez egy rétegjáték. Nem lesz nagy durr, alig lesz jobb mint a Mortal Kombat vs DC Universe. Az ilyen DC fanoknak maga a megváltás, de egyébként kerülendő, ebben biztos vagyok.
7.
7.
Hardy
10. gameplay után már eléggé igénytelen játéknak néz ki... Ütik egymást erre semmiből megnyeri a vesztésre álló a meccset. Plafon tényleg miért nem törik be a másodikban? Múltkor is volt már ilyen egyik videóban csak akkor a repülőgépnek az orra b@szakodott. De a második videó pályája mikor megjelenik a Madárijesztő meg a többi rossz arc az nagyon király lett. :D
6.
6.
Sanyeszpaloc$
#3: Azért van ez a majdnem minden heti jelentkezés vidikkel mert van egy bajnukságuk amelyben szavazni lehet mindenhéten a videók előtt hogy ki győzzön... csak a gk-s skacok lusták kiírni :/
5.
5.
metercsiken
Jó lenne, ha egy következő videóban látnánk valamiféle életvonalat.
Mert én az elsőnél megint úgy láttam, mintha Flash többet adna Batman-nek, mégis ő győz.
De lehet, csak rosszul látom, pont ezért lenne jó, egy ilyen vonal. : )
4.
4.
Atuska95
igazán megcsinálhatták volna h superman super izéjénél ne átüsse a plafonon szó szerint hanem szakadjon is be.....mert átment rajta mintha a marsbéli vadász lenne:DD
3.
3.
Kocsis92
túl sokat mutogatnak róla, mármár úgyérzem mindent láttam, de hát ha kritikák máshogymondják majd, akkor beszerzem a complete editiont 1 év múlva:D
1.
1.
PeACeY
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...