The Last of Us - új trailer és TV-reklám

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 1.
  • Videó
Link másolása
Az Amazon webáruház exkluzív trailerrel készült a húsvéti locsolásba belefáradt fiúknak és lányoknak, de a Sony sem unatkozott az ünnepek alatt: ütős TV-szpottal borzolja az idegeinket. Nem semmi kedvcsinálók várnak ránk.

A webáruház látogatói exkluzív trailerrel gazdagodhatnak a The Last of Usról, s ezzel párhuzamosan a Sony is egy friss TV-szpotot lőtt fel a játékról. Reméljük, hogy a húsvéti mulatság közepette ideális hangulatfokozással szolgálhatunk.

A The Last of Us június 14-én jelenik meg PS3-ra.

66.
66.
Lucky
65.
65.
DON GONDOCS
#58: mindenki gyújtson gyertyát a visszatérésére
64.
64.
kamgecam
#62: Ne törödj vele,ez hangulat kérdése is!
Nemrég fakadtam ki én is nagyon csúnya módon,mert tényleg irritáló
tud lenni az ilyen!Rájöttem hogy felesleges ezzel foglalkozni!
Azóta csak olyannak kommentelek aki normálisan szól hozzá a dolgokhoz!
63.
63.
kamgecam
#61: :D
Írtam már hogy rettentően irigylem az avatárod?
Nem?
Natytyon komooooooooly! =j
62.
62.
Rakottkrumpli
#60: "egyszer ők is kinőnek a farokméregetésből(amikor lesz barátnőjük)" Hogy is volt az a személyeskedős dolog? :D De amúgy jogos, csak kicsit irritáló már mindenhol ezt olvasni, pedig tudom, hogy valószínűleg egyáltalán nem az igazár akarja hangoztatni, csupán ezen élvezkedik, hogy az ilyen gyanútlan hülyék, mint én felcsesszék rajta az agyukat.
61.
61.
LAZLOW20
Mind a három platformnak vannak elönyei és hátrányai.Ha tehetném nem csak Ps3-am lenne most,hanem mellette egy Pc és egy Xbox 360 is ott virítana.Xbox-on ott van a Forza és a Gears Of War ami kegyetlen jó játék,Pc-n meg az FPS -ek és az RPG-k vannak nagy elönyben.Meg felhozandó példának ott van az hogy megvettem a Mass Effect 1-et PS3 ra és úgy laggol mint egy rakás kula,PC-n meg négy évvel ezelött futott rendesen.Persze ez nem a Ps hibája,de nem csak a PC-n vannak szarul optimalizált játékok.Ahogy leirtam, mindegyik platformnak megvan a maga erössége és gyenge pontja és egy olyan vitát vivtok rendszeresen amiben egyik félnek se lehet igaza.
60.
60.
kamgecam
#59: Abban egyetértek veled hogy nem kéne a srácnak seggeszkit játszania,
de azért ne sértegessük már egymást!Ő sem személyeskedett!

Aki normális játékos,nyomja bár Pc-vel,vagy konzollal szerintem fel sem veszi az oltogatást,legfeljebb mosolyog a bajsza alatt!

Minket a játék,a Game köt össze,a többiekkel meg türelemmel kell lenni,mert egyszer ők is kinőnek a farokméregetésből(amikor lesz barátnőjük)...már bocsánat!

Inkább arról kéne beszélni hogy hova tart a játékipar pozitív,negatív értelemben
és melyek azok a játékok amikkel érdemes foglalkoznunk,hogy a sok szemetet kiszűrjük amiket csak az "anyagi haszon" motivál!


56.
56.
unrealnoise
#49: most nem azért, de hogy a fenébe jön ide a magyar nyelv?
az meg, hogy nem vagyok elfogult, elég nyílvánvaló lehet a kommentjeimből. elismerem az xbox jóságait, majdnem vettem is egyet, innentől kezdve nem lehetek elfogult...

Aang az 55-ös hozzászólásban felsorolta miért jobb a PS3.
+ 1 BR lemezek használata, nem kell a konrongokat cserélgetni, ha több lemezes a játék, én legalábbis agybajt kapnék tőle...

De most mondok én valamit, miért "jobb" a xbox:
1. autós játék-fanoknak a forza 4 szerintem jobb. jobban össze lett rakva, mint a GT5. ezt most elemezhetném, de nem teszem, inkább remélem, hogy a GT6-al visszavágnak a Sonynál.
2. a DS3-as gamepad a Sonynál nagyon jól sikerült. könnyű, az analog karok nagyon jók, jobbak, mint a microsoft konzoljában, DE ergonómiailag egy rakás szar. Kellett a ravaszokra vennem kiegészítő műanyagot, hogy ne csússzon le az ujjam állandóan róluk (így homorú lett a kialakításuk). Az analóg karokról nem is beszélve, arra is vettem egy gumis/műanyag feltehető kiegészítőt, amivel süllyesztve lett a cucc, és immáron arról sem csúszik le akaratlanul az ember ujja.

DE mondom, alaból a DS3 nagyon béna. Még jó, hogy a sony elég sokat javított a DS4-essel, az már sokkal maibb cucc, jó lesz az a PS4.

Állítólag az xbox live is jobb, de hát az ugye folyamatosan fizetős, míg a PSN és a netes játék a sonynál ingyenes...

Szóval azért van bőven különbség, összességében azonban nyílvánvalóan sokkal jobb a PS3.
52.
52.
simon 555
#49: Nekem is volt mind2 gépem. Először Xboxom volt.
Mivel flashelve volt ezért tényleg minden játékkal tudtam vele játszani. Aztán vettem egy PS3-at, és azután alig értem hozzá az Xboxhoz. El is adtam a fenébe amíg még el tudtam adni viszonylag kevés veszteséggel(kb 70 euróval adtam el olcsóbban mint amennyiért vettem).
Igen, mind2 gép jó, de szerintem a PS3 egyértelműen jobb.Mondjuk, hogy hardverben egyenlőek, hogy megnyugodj, de el kell ismerned, hogy PS3-ra sokkal több és minőségibb exkluzív AAA címek jönnek minden évben mint Xboxra.
Ezt szerintem mindenki elismeri.
51.
51.
LAZLOW20
#39: Bonnie Tyler-Holding out for a Hero ha jól emlékszem,de csak egyszer láttam a trailert.
50.
50.
Ghard
#49: "ha nekiállnánk a serpenyő két oldalára rakosgatni a dolgokat nem billenne semerre."
Persze hogy nem, mert már felborult.
49.
49.
supair
#45: " Playstation A játékkonzol."Nem vagy elfogult mi?:-D
Magyar nyelv egyes!
Csak azért nincs Playstation 3-am mert nem tudok két konzolt érdemben fenntartani.
Elismerem az erényeit mert nem vagyok elfogult.Szuperjó gép!
Ám semmivel nem több egy xbox 360-nál.Pont.
Millió vita folyt itt a Kapcson már erről,de ha nekiállnánk a serpenyő két oldalára rakosgatni a dolgokat nem billenne semerre.
Örülök,hogy ilyen játékokat kaphat a gémertársadalom mint a fenti.Legyen benne sok örömöd!:-D


Viszont mondok egy
48.
48.
DON GONDOCS
#47: Menj haza részeg vagy! Seggtúró csak hozza a formáját.
47.
47.
Cuppak
#17 Seggeszki, menj haza.. nem unod még?
46.
46.
DON GONDOCS
Ezt most kivételesen nem használtan veszem, tetszik a játék kidolgozottsága és a szereplők. Itt valami fantasztikus készül
45.
45.
unrealnoise
#33: értem én a lényeget, de akkor mit keresel itt barátom? :D azt meg be lehet látni, hogy a Playstation A játékkonzol. Pont. Exkluzív címek is ezt erősítik meg, elég csak az idei komolyabb PS exkluzív cimeket megnézni, szemben mondjuk az xboxosokkal.

Nem vagyok elfogult, sőt a forza 4 miatt elgondolkoztam a 360-ason is, de egy játék miatt nem fogok komplett gépet venni, pláne ha nem is olyan soká jön majd a GT6 ps3-ra.
44.
44.
unrealnoise
#43: Meg ugye valszeg a GT6 is. Már ppletykálják, és logikusabb is, majd az E3 után elválik biztosan, de szvsz tuti PS3-as cím lesz.
43.
43.
simon 555
#18: Azért még fognak jönni exkluzív játékok PS3-ra is.
Legalábbis ha túl sok nem is, de a Beyond még jön:)
42.
42.
metercsiken
#41: Gondolom, mert Drake képe barátságos, és aki abban a játékban csípte( elég sokan ) ezt a karaktert, az ebben is fogja, ha hasonlít rá! : )
Vagy csak szimplán véletlen! : )
41.
41.
Yanez
Komolyan mondom, ez a főszereplő csávó tök olyan, mintha Nathan Drake bátyja lenne vagy mint ő maga idősebben. Naughty Dog-nak nagyon bejön ez az arc :D
40.
40.
anonymus26
tudom h nem ide tartozik de vki meg tudná mondani 17 perces bf4 videoban ki énekel és mi szám cime az elején nema rihannás :) elöre is köszönöm
39.
39.
bcrics
Kíváncsi leszek mit hoz össze a Nextgenre a Naughty Dog.
És egyáltalán az Uncharted köv. része hogy fog mutatni, te jó ég:D

38.
38.
Gery8922
nagyon komolynak néz ki
37.
37.
metercsiken
#36: Nem vitatkozom senkivel, mivel én tényleg nem tudom. : )
De az a lényeg, hogy ebben tuti fertőzöttek lesznek! : )
36.
36.
Rakottkrumpli
#35: De zombik azok, csak nem úgy hívják őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...