Ajánljuk: hétvégén lesz a tavaszi MondoCon

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 2.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha még nincs hétvégére programod, ajánlunk egyet: a tavaszi MondoCon a Hungexpo csarnokaiban várja a manga-, az anime-, sci-fi- és a fantasy-rajongókat. Természetesen játszani is lehet majd.

Beszéljenek helyettünk a szervezők:

"A fesztivál nem csak a mangák és animék (japán rajzfilmek és képregények), valamint a távolkeleti kultúra rajongóit várja, hanem a videójátékok, továbbá a scifi és a fantasy rajongóit is. Versenyek, bemutatók, előadások, játékok és vásár várja a látogatókat két napon át a Hungexpo csarnokaiban.

A gamer programok az F épületben lesznek, számtalan kipróbálható játékkal, konzollal és versennyel, amikre helyben lehet nevezni (Just Dance 4, Naruto Storm 3). Legyél egyike azoknak, akik először játszhatnak az Injustice Gods Among Us teljes verziójával, ha pedig inkább nézni szereted a játékokat, akkor a Starcraft 2 meghívásos bajnokság mellett immár egy League of Legends 5v5 bajnokság döntőjét is élőben végignézheted!"

  • Helyszín: Budapest, Hungexpo, K, F és 25-ös pavilon.
  • Dátum: 2013. április 6-7.
  • Nyitva tartás: szombaton és vasárnap 10:00-tól 20:00-ig
  • Belépő ára: Napijegy 2500 Ft, kétnapos jegy 3800 Ft. Kétnapos jegyet csak elővételben lehet kapni a honlapon illetve partnereinknél. A jegy árából 1000 illetve 2000 Ft levásárolható!


Részletek és további információk a mondocon.hu weboldalon.

8.
8.
SLi
na, végre leporolhatom a lila parókámat
7.
7.
goblinfing
2500 forint ?? Ha FUCK THAT !
6.
6.
slawter
Jo lett volna elmenni, de sajna rossz az idöpont :/. Beszamolo is lesz majd az oldalon?

5.
5.
azureknight0715
Hát engem csak a lara croft verseny érdekelne:D De valszeg az lesz hogy megyek Hungexpóra csak nem látogatni ha nem melozni.
3.
3.
l.rics15
a lol verseny nem csak 3v3 lessz?
2.
2.
giga321
A League of Legends-es versenyt múltkor megakartuk nézni és mondták hogy "ÓÓÓ tekken verseny után egyből lesz". És hát tényleg egyből mutatták is de csak az eredményeket hogy purple team win :D. Én most kihagyom ezt, csak nyárira megyünk elvileg.
1.
1.
SWBF2
Szerettem volna a novellaíró pályázatra beadni valamit, de sajnos a határidőről lecsúsztam. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...