Európába jön a Dynasty Warriors 8

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A Tecmo Koei bejelentette, hogy nyáron Európában is megjelenik a tömegcsatákat felvonultató Dynasty Warriors nyolcadik része. Ráadásul nem csupán PS3-ra, hanem Xbox 360-ra is.

A Wei-királyság sorsa ismét a kezünkben van: Wu Shu és Jin ismét itt lesz, hogy rendet tegyenek ebben a politikailag zavaros időben, ahol Kína három tartományának békéje a tét. A készítők remek újrajátszhatóságot ígérnek, elvégre többféle befejezése van a Dynasty Warriors 8-nak.

A sztorimód nem kevés drámát ígér, döntéseinktől függően a történelem kimenetelét is megváltoztathatjuk. Rengeteg új és visszatérő karakterrel találkozhatunk - összesen hetven szereplő felett vehetjük át az irányítást. Nagyobb hangsúly lesz az epikus csatákon, változatos terepeket járhatunk be: zöldellő síkságokon, szakadékokkal tarkított hegyi környezetben és hatalmas kastélyokban fordulunk meg.

A Dynasty Warriors 8 július 12-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

7.
7.
Gotham123
6.
6.
patya07
A sima az eredeti történet menetét vezeti le te csak a kijelölt szereplőkkel játszhatsz az epikus csatákban az empire-ben pedig te magad alakítod ki a történetet azzal vagy akivel akarsz, foglalsz, uralkodsz, csatázol mint egy AOE :)
5.
5.
Protonhead
Frankó, hogy jön a játék ide is.

Amúgy a sima dynasty warriors és az empires között mi a különbség?
4.
4.
FATE
Csodálatos. Még amikor általános iskola 7. osztályába jártam, az egyik osztálytársam vett rá, hogy próbáljam ki. Azóta mocskos függője lettem a szériának. Nagyon örömteli, hogy nem csak Ps-re fog megjelenni. Ott lesz a helye a polcon. :)
3.
3.
MrBenjamintoto
Az jó... 6-t jó volt ps2-n
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...