Dynasty Warriors 8 PS3

Nyolcadik részéhez érkezett a tömegcsatákra kihegyezett akciójáték.

Új Dynasty Warriors-játékot jelentenek be idén?

Tavaly ünnepelte tizenötödik születésnapját a Dynasty Warriors, azonban a várakozásokkal ellentétben nem jelentettek be új játékot a készítők. A fejlesztőcsapat ígéretei szerint idén viszont már "nagy hírekkel" készülnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét valamivel lazább lesz játékmegjelenések szempontjából, már abban az esetben, ha nem vagy Bloodborne-rajongó: neked valószínűleg az új DLC-vel telnek majd az elkövetkező napjaid.

Ingyenes verziót kap a Dynasty Warriors 8: Empires

A Koei Tecmo bejelentette, hogy egy lecsupaszított, free-to-play verziót kap a Dynasty Warriors 8: Empires kizárólag PS3-on és PS4-en. Még több lehetőségünk lesz a játékban, ha van PS Plus-előfizetésünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.

Egy hónapot késik a Dynasty Warriors 8: Empires

A Koei Tecmo bejelentette, hogy mégsem kerül a boltokban január végén a Dynasty Warriors 8: Empires, egy hónapot csúszni fog a hack & slash. Viszont az előrendelők számos bónusz tartalomra rátehetik a mancsukat.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

A heti galériafrissítés

Az őszi szünet véget ért, ám a játékkiadók már a karácsonyi dömpingre készülnek. Ebből kifolyólag nem is szűkölködünk friss képekben, lesz itt Primal Carnage, Dragon Age: Inquisition és Assassin's Creed: Unity is.

A heti galériafrissítés

Szerencsére friss képek terén nem beszélhetünk uborkaszezonról, az év 28. hetében olyan játékokról is láthattok anyagot, mint a Fortnite, a Civilization: Beyond Earth, a The Walking Dead új epizódja és a Samurai Warriors 4.

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Dacára a viharnak és a kiváló játéklehetőségnek ez a hét nem tartogat túl sok izgalmas játékmegjelenést, jobbára új portokkal, kiegészítőkkel és indie címekkel kell beérnünk a következő napokban.