Mégis megjelenhet a StarCraft: Ghost?

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 9.
  • Pletyka
Link másolása
Most, hogy a Blizzard megint a konzolok felé kacsintgat, simán beleférne a stratégiájába, ha újra elővenné a StarCraft: Ghostot. Az egyik munkatárs nyilatkozata akár halvány reményt is adhat...

A StarCraft-univerzumban játszódó lopakodós akciójáték, a StarCraft: Ghost eredetileg PlayStation 2-re, Xboxra és GameCube-ra készült, a fejlesztését azonban 2005-ben szüneteltetni kezdték. Azóta gyakorlatilag mindenki elkönyvelte, hogy a projektnek annyi, az OPM egy friss interjúja viszont reménykedésre adhat okot.

Kattints, a galériánkban még rengeteg kép van a játékról!

A Blizzard egyik fejlesztője, Matthew Burger úgy nyilatkozott a lap kérdésére: a StarCraft: Ghost továbbra is létező projekt, ugyanis csak "szünetel a fejlesztése, sosem törölték". Az OPM természetesen arról érdeklődött, hogy meg is jelenhet-e valaha a játék: "Talán" - szólt a sejtelmes válasz.

Akárhogy is, nem is adódna jobb lehetőség a Ghost felmelegítésére, mint egy konzolos generációváltás...

13.
13.
tiazgriff
#12: Gondolom a Diablo fiaskóra gondolsz :) Az a marketing push miatt volt elhamarkodott, ma már tökéletes az is. A wow továbbra is no. 1. MMO, a Starcraft virágzik. Nincs itt semmi probléma :D
12.
12.
daenath
#11: Est nem is vitatom, kiemelnem hogy "legendas" volt, kb. a WoW sikerei utan elszaltak, azota nem mondhatni hogy a minosegrol hiresek ;)
11.
11.
tiazgriff
#4, 7, 8 9; A Blizzard játékai a minőségről híresek elég régóta. Mondhatni egy legendás fejlesztőcég. Az Activison-nek meg semmi beleszólása nincsen a fejlesztési munkálatokban, rengetegszer a fejükhöz dobták már ezt. Még azt is nehezményezik ha ActiBlizz-nek szólítják óket.
10.
10.
Stack
Elég sok lehetőség lenne még ebben a játékban, főleg hogy Nova feltűnt végre (ha csak említés szintjén is) a Wings of Liberty-ben, és egyre bővül ez a világ is.
Én nagyon díjaznám, csak attól tartok jobb ha nem tartom vissza a levegőt amíg megjelenik.
9.
9.
daenath
#4: Ugyszinten :D Csak hogy nem szedultem le a szekrol :D
"Igényes társaságról beszélünk, nem fognak szart kiadni a kezükből!"
Na ezen besirtam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
6.
6.
EBR2000
Kérlek, kérlek Blizzard jelenjen meg!
5.
5.
ichigo477
#1: biztos pc-re ki fogják adni
3.
3.
Ecneb
Pont a héten nézegettem, hogy mi lett ennek a játéknak a sorsa és szomorúan láttam, hogy befagyasztották! Viszont ez remek hír, csak kár, hogy minimum 5 év mire megjelenik, mert 100%, hogy újradolgozzák. Igényes társaságról beszélünk, nem fognak szart kiadni a kezükből!
2.
2.
HerodPK
hát ja meg a másik az hogy ez vagy Xbox arcade vagy totálisan újra lesz dolgozva... nem hiszem hogy minecraftos graffal kiadná a Blizz.. mert ez egy igen csak régi projekt.. még majdnem hogy az első Starcraftal egyidős
1.
1.
Borington
De azért megharagszom, ha nem adják ki PC-re is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...