Hivatalos: érkezik a Batman: Arkham Origins

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner Bros. bejelentette, hogy idén októberben jön a Batman: Arkham Origins, amely a Rocksteady hagyományát folytatja. Ezúttal a cég montreali stúdiója készíti a denevérember korai éveit bemutató játékot.

A Warner Bros. Montreal veszi át Batman palástját a Rocksteady stúdiótól, s ezzel a korábban szárnyra kapott híresztelések megerősítést nyertek. Október 25-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra a Batman: Arkham Origins, amely évekkel korábban játszódik, mint a sorozat előző darabjai. Egy fiatal, rakoncátlan igazságosztót ismerhetünk meg benne, aki először kerül szembe Gotham City bűnözőivel.

A játék kreatív igazgatója, az az Eric Holmes, akinek a The Incredible Hulk: Ultimate Destructiont és a Prototype-ot köszönhettük. Elmondása szerint imádja a képregényeket, és ő is írt egy miniszériát Transformers: Megatron Origin címmel az IDW-nek.

A játékosoknak nem kell sokáig várniuk az új Batman-játékra, idén ősszel ismét egy markáns, nyitott világú címmel gazdagodunk, amely hű marad a Rocksteady-féle hagyatékhoz. A montreali csapatnak teljes hozzáférése van ahhoz a módosított Unreal Engine-hez, melyet a korábbi fejlesztők használtak az Arkham Cityhez, így a pazar látvány már most borítékolható.

A Game Informer magazin májusi számában egy delejes előzetest olvashatunk a játékról - a címlapot fentebb megtekinthetitek. Ez alapján már biztos, hogy az orgyilkos Deathstroke is tiszteletét teszi a Batman: Arkham Originsben.

És ez még nem minden! A PC-s és konzolos verziók mellett egy PS Vitára és 3DS-re érkező mellékág is napvilágot lát októberben, Batman: Arkham Origins Blackgate címmel. A handheld címet az Armature Studio fejleszti.

30.
30.
Dragonborn
Én nem várok tőle nagy reformot legyen továbbra is jó a harcrendszere és persze maradjon meg ugyanugy mint az elözö 2-ben az a hihetetlen hangulat és nálam biztos vétel
29.
29.
swadawa2
#28: Azért nem biztos, Conroy hangja... nem tudom, a city-ben már kicsit kiöregedettnek éreztem néha, viszont Peter Weller hangja a dark knight returns-ba nagyon jó volt,
bár persze öreges, és fiatalabb batmannek nem állna jól, van egy érzésem hogy új szinkron szinész lesz ...
28.
28.
Batman
Az a baj, hogy sem Conroy sem Grey DeLisle nem erősítette meg, hogy Arkham játékon dolgoznak.. Márpedig ha Conroy nem szerepel, akkor az Arkham feelingnek kész kalap.
27.
27.
Tallono
A Megatron Origins viszont jó képregény sorozat volt. Nem a legjobb IDW Transformers darab, de sokkal mélyebb hátteret adott Megatronnak, aki mint ebből kiderül nem is olyan rossz. Sajnálom, hogy előzményt kapunk, de ha a játék kreatív igazgatója ez a csávó, akkor annyira rossz nem lehet.
26.
26.
guitarlord
#25: ÁMEN!

Én személy szerint még a kreatív igazgató múltja miatt is féltem ezt az előzményt.....se az Incredible Hulk, se a Prototype nem lett egy nagy durranás....
25.
25.
MrBenjamintoto
#22: Ha jól tudom voltak olyan hírek, hogy a rocksteady is valamilyen arkham játékon csak ők talán a közvetlen folytatáson, meg arról is volt szó, hogy talán vmilyen justice league játékot készítenek
24.
24.
Caine
Mint Batman fannak kötelező darab lesz ez is!
23.
23.
guitarlord
#22: Pláne, hogy emlékeim szerint kilóra megvette Őket a Warner, vagy eltájolódtam?
22.
22.
guitarlord
#9: Honnan tudod, hogy a Rocksteady új játéka - ha egyáltalán Batman lesz - más kiadónál jelenik majd meg?

#19:

Úgy, hogy egy esetleges bukással az Ő esélyük is romlik arra, hogy jó eladásokat mutató folytatást/előzményt készítsenek.....
21.
21.
ichigo477
#17: nem fogják elrontani :)
20.
20.
Drazhar
#18: Plusz még azonkívül a rengeteg utalás egy következő részre :)
De így jár aki csak végigpörgeti a játékot, és nem mélyed el benne.
19.
19.
simon 555
#9: "A Rocksteady sajät magänak is kellemetlenséget okozna egy félresikerült rêsz megjelenésével"

Hogyan csinálna a Rocksteady magának kellemetlenséget ha épp arról van szó, hogy ehhez a játékhoz semmi közük nem lesz?
18.
18.
levantine
#13: Le van zárva a történet? Azért született Joker-nek gyereke. :)
17.
17.
giga321
Ó Istenem csak ne rontsák el.
16.
16.
Lacek896
Nem a Rocksteady?? (hosszú elnyújtott sikoltás)
15.
15.
Fight!
13:
Ajánlom a Soul Sacrifice megvételetél, vita egyik nagy AAA cime és május 1.-jén már házhoz kaphatod ha előrendeled :) Egyébként nemtudom mi sül ki a batmenből vitán mert a kézikonzolos változtat csak 2.5d-s lesz!!!!!:S most h ez mit fog takarni azt majd meglátjuk..
14.
14.
metercsiken
#12: És is örülök, hogy ilyen rész lesz.
Egyáltalán nem zavar, hogy előzmény.
Csak ne rontsák el! : )
Az viszont tuti, hogy bár fiatal lesz hősünk, és még csak most kezd majd bele a rosszarcúak aprításába, de nem lesz egy ügyetlen átlagember védőruhában! : )
13.
13.
dcba
sztem jo lesz ez.Es muszaj elozmenyt irni, mert mit talaljanak ki aki vegig vitte az arkham city-t tudja h ott le van zarva a tortenet.Jo lenne vmi olyasmi h lenne egy szabad varos es haztetokon ugralhatnank mellekkuldikben megakadalyozhatnank buncselekmenyeket.Pont a napokban gondolkoztam vmi ilyesmi milyen jo lenne, nekem az jart a fejembe h egy sajat keszitesu hos es ugy mozog mint Ezio csak egy modernkori kitalalt varosban es lehetne alakitani a hos szemelyiseget mennyire igazsagos, mennyire orodgi es aszerint viszonyulnanak hozzank az utca emberei ill a piti bunozok.En szurkolok es foleg a vitas cimet varom nagyon mert szegny kis gepem hetek ota lemerulten fekszik mert mar a mortalt unom es mas ertelmes jatek nincs ra.Remelem vitara ez egy nagyon utos kis resz lesz, de a pc-snek is drukkolok
12.
12.
br1Koo
Nekem tetszik az ötlet, hogy a fiatal, tapasztalatlanabb Batman-t is megismerjük egy játék keretein belül. Nagyon jó kis játékot lehetne kerekíteni ebből a cumóból. Remélem az ezt fejlesztő csapat odateszi magát és minimum olyan jó játékot tákolnak össze mint azt az elődök tették a 2 résszel.
11.
11.
Dercsi
Jó lesz, ha nem akkor nekik is és a sorozatnak is vége. Jobban várom mint a gta5-t :D
10.
10.
Yanez
Nagyon divatba jott a jatekok vilagaban is elozmenyeket csinalni. De amig jo, addig nem baj. Ugy nez ki tenyleg kurva utos evunk lesz :)
9.
9.
aordog
Szerintem nem lesz itt gond! A mérce nagyon magas és ezt a jelenlegi fejlesztök is tudjäk! A Rocksteady ezt a frencsäjzt a gödörböl húzta ki! Emlêkszem az Aslyum megjelenêse elött még mindenki lehúzta...és mi lett belöle? A legjobb szuperhösös jätêk! A Rocksteady sajät magänak is kellemetlenséget okozna egy félresikerült rêsz megjelenésével, függetlenül attol, hogy mäs a kiado. Én most a mäsodik részt nyomom Wii U- n, mivel eddig kimaradt az életemböl.. Nekem ez tartalmasabbnak tünik, mint az elsö! Mondjuk azt hogy az volt az I, ez meg az I- re a pont ( Í).
8.
8.
balint23h
Hát :S Más fejlesztők, elősztori, fiatal Batman...eddig nem tetszik annyira :S
7.
7.
Fight!
Áhhh Batman: Arkham Origins Blackgate PS Vitára, nah végre!! :D Vmi jó hir is... kezd egyre felkapottabb lenni és még a ps4 meg sem jelent :)
6.
6.
dave280
#5: Én is nyugodtabb lennék ha a Rocksteady kezeiben tudnám a projektet, na de ezt kell szeretni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...