Batman: Arkham Origins Blackgate 3DS, PC, PS3, Vita, WIIU, X360

A nagygépes Batman: Arkham Origins spin-offja handheldekre... ami aztán később kapott egy nagygépes verziót is.
Típus: Akció, TPS

Nem lesz több Batman: Arkham-játék?

A Batman: Arkham-sorozatban a címszereplőt megszólaltató Kevin Conroy a Wizard World Comic-Con rendezvényen tartott beszélgetésen árulta el, hogy a Warner Bros. nem tervez új Batman-játékot.

Még mindig hemzseg a hibáktól az Arkham Knight

Tegnap óta ismét megvásárolható a Steamen keresztül a Batman: Arkham Knight PC-s változata. A Rocksteady és a Warner Bros. azzal köszöni meg a rajongók türelmét, hogy négy ingyenes játékot és új bugokat ad ajándékba.

Egyre biztosabb a Batman: Arkham remastered

Nagyon úgy néz ki, hogy igazak lesznek a márciusi pletykák, és még az év végén visszatér a Batman: Arkham-sorozat első két felvonása. Egy kiszivárgott kérdőív szerint a felújított változatok PS4-re és Xbox One-ra készülnek.

Batman: Arkham Antológia - Mindössze 10 euróért

Lecsúsztál valamelyik Batman: Arkham-játékról? Esetleg hiányzik a gyűjteményedből valamelyik epizód? Most itt a remek alkalom, hogy pótold a hiányosságot, a PC-s antológia ugyanis már tíz euró ellenében a Tied lehet.

Blogajánló: Gyerekkorunk csillagai

Emlékeztek még a tanórák utáni játékra az általános iskolai számtech teremben? Szendvics a billentyűzet mellett, minden irányban a DOS-os játékok hangját túlharsogó, monitorra feszülő gyerekek ülnek, és tolják a Quake-et.

PlayStation Vita - új konzolcsomag júniusban

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon bejelentette, hogy június folyamán új csomagban vásárolhatjuk meg a PlayStation Vitát. A handheld mellé 8 GB-os memóriakártyát és öt letölthető akciójátékot kapunk.

Batman: Arkham Origins Blackgate Deluxe Edition teszt

Már a korábbi kézikonzolos verziókért sem voltak oda a kritikusok, vajon a nagygépes változat végre maradandó élményt nyújt? Megkapta a második esélyt, ám a Blackgate teljes pompájában sem üti meg a szintet.

Megjelent a Batman: Arkham Origins Blackgate

Tegnap óta elérhető PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra a Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition, a Warner ennek apropóján egy launch trailerrel kedveskedett nekünk. A Wii U-s változat persze késik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hétfő, úgyhogy ideje szemrevételezni a következő napokban megjelenő játékokat is! A fő attrakció természetesen a The Elder Scrolls Online, de akad még egy-két érdekesség a listánkon...

Batman: Arkham Origins Blackgate - HD-ban is

Beigazolódtak a pletykák, a divatnak megfelelően a Batman: Arkham Origins Blackgate is elkészül az asztali gépekre, jóllehet eredetileg kézikonzolokra tervezték. Áprilisban már tolhatjuk is.