Wii U-ra is jön a Splinter Cell: Blacklist

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft gyakorlatilag a Nintendo legfontosabb third-party partnere, meg is lepődtünk volna, ha pont a Splinter Cell: Blacklist nem fog megjelenni a Wii U-ra. Nos, meg fog, ráadásul nem is kell rá többet várni.

A Splinter Cell: Blacklist Wii U-s változatáról gyakorlatilag a játék bejelentése óta pletykálnak, ma viszont a Ubisoft hivatalosan megerősítette ezeket a híreszteléseket.

A Blacklist Wii U-s verziója pontosan akkor érkezik, mint a PC-s, PS3-as és Xbox 360-as játékok, ez Európában augusztus 22-t jelent egyébként. A GamePad itt is szerepet kap, navigálhatunk majd rajta, matathatunk Sam Fisher felszerelései között, és még a harcban is használhatjuk valahogy.

10.
10.
myrte
#6: Pesten az Árkád Média Marketben az alap 59900 Ft és a prémium kivitel 79900 Ft volt április 5-én. Így már egyáltalán nem vészes, főleg, hogy a 80.000-ben a gamepad mellé pluszban van szenzor bár, állvány a géphez, a gamepadhoz egy töltős és egy sima állvány, emellett kedvezmény az eshopban.
9.
9.
magic1983
#1
Igen így van.
Nemsokára érkezik a Rayman Legends "challenge mode" ja ami egy kárpótlás a játék szeptemberre tolása miatt.
Ezen kívül jön még a Watch Dogs és a Assassin's Creed 4 valamint a Ghost Recon Online ami Pcn free to play és másik konzolra nem jön.
Dlck elérhetőek az ac3hoz a coddal és a Mass Effect 3 el ellentétben.
8.
8.
p3ti
#6: Ugyan annyiba kerülnek mint a PS3 és az Xbox launch játékok. A gép drágább a konkurenciánál, de a játékok nemigen
7.
7.
aordog
Nekem 4 napja van meg a gépem! Batman- t vettem hozzä! Nem az 576- ban kell gamet nézni ! Én hardcore gamer vagyok! Boxom volt, lecseréltem. Megérte és mäsnak is javaslom, hogy proba utän írja le a véleményét!
6.
6.
DanielMcBas
#2: Pláne hogy azért sem vesz még szinte senki WiiU-t mert egy "kicsit" drága még ráadásul a játékok is indokolatlanul drágák hozzá .
5.
5.
EBR2000
Év egyik legjobb játékának tűnik.
4.
4.
Jared
megveszem persze ps3-ra
3.
3.
Birkazoli
#2: Ha később nagyon ráállnak a HC külső játékokra, akkor simán lehet, hogy átállnak.
2.
2.
kanos005
#1: A wiiu-t a nintendo megpróbálta a hardcore gamereknek is kiadni de egy hcgamer nem egy nintendo-t fog venni.
1.
1.
EBR2000
A wii u-sok örülhetnek nem maradnak le egy jó gémről.
(Az ac is jött rá ez is jön az ubisoft nagyban támogatja- míg a többiek majdnm hogy leszerják- érdekel hogy fogja kihasználni a kontrollert
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...