Az új Xbox nyitócíme lehet a Ryse

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 11.
  • Pletyka
Link másolása
Következzen egy újabb Xbox-pletyka mára, ezúttal a Verge a Microsoft következő generációs gépének nyitócímeiről szerzett infókat. Ezek alapján next-gen játék lesz a Ryse, és az új Forza is az elsők között érkezik a konzolra.

A Verge értesülései szerint az új Xbox nyitócíme lehet a Ryse. A 2011-es E3-on bemutatott kinectes anyagról nem sokat hallottunk az elmúlt időben, de jó ideje pletykálják, hogy next-gen cím lett belőle.

A Verge forrásai megerősítették, hogy a Crytek az új Xbox képességeinek megfelelően írta újra a játékot. A tematika nem változott, viszont az új Kinectben rejlő lehetőségeket már kihasználja a program. A hírek szerint a Ryse lehet az egyik legfontosabb nyitócíme a next-gen gépnek, a Microsoft Gears of War-, illetve Halo-kaliberű anyagként tekint rá.

A Ryse-on kívül új Forza Motorsportot is kapunk majd a konzol megjelenésekor, ez állítólag rendkívül élethű grafikát kapott. A fontosabb nyitócímek között szerepel még egy zombis játék, valamint egy családbarát anyag, aminek a grafikája a Pixar-filmekére emlékeztet, és lehetőség lesz arra benne, hogy a Kinect beszkennelje a játékosokat, így azok a saját képmásukat használhassák virtuális karakterként.

Ez a négyes természetesen csak a nyitócímek töredéke, de a többi játékról nem sokat tudunk - a Verge szerint a külsős anyagokat nézve FPS-ben biztosan erős lesz az új Xbox. A Microsoft egyébként az Xbox Live-ba is belenyúl, ennek az egyik legfontosabb eredménye, hogy a Microsoft Pontokat nyugdíjba küldi a vállalat.

12.
12.
kopic
#11: Vagy Halo Wars 2-őt....
11.
11.
kopic
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de sztem ez a 4 db exkluzív cím elég soványnak tűnik:S Azért még egy Fable IV-et jó lenne volna nyitócímnek kidobni:(
10.
10.
Type R
Pixar grafikára hasonlít! Ezt igen jó érzés volt elolvasni:-)))
9.
9.
supair
#8: Meg Last Of Us:-)
De ha ezt amit láttunk tudni fogja a kinect 2 nincs miről beszélni......!
8.
8.
EBR2000
#4: Kösz, megnyugtattál.

Még talán a forza az ami elég jó, bár ps-en meg ott van a gt sorozat
5.
5.
Ventus
A forzát ' "megfűszerezik" egy kicsit mert bár bitangjó játék de elèg monoton.
4.
4.
adam6751
#3: Ez az egyesnek szólt.
3.
3.
adam6751
A PS játékosok büszkék lehetnek minden exkluzív játékukra és szerintem ez a következő generációban is így lesz! Úgyhogy nem kell aggódnod... ;D
2.
2.
spikee576
eddig a kinect nem sokat tudott felmutatni a party-gémeken kívűl ez a ryse jónak tűnik kiváncsi vok a kinect2-ből mithoz ki az ms odáig kéne eljutni hogy necsak party gémekhez lehessen használni pleszébe juthatna a cégnek egy fight night is a kinectel v vmi kalandjáték.
1.
1.
EBR2000
Ezt a játékot kb. fél éve láttam először, akkor viszont nagyon tetszett. Kár hogy nem jön ps-re...
A fable-n kívül ez az egyetlen játék ami érdekel és box (v. Pc ) ecsluzive
(Move-val is jó lenne)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...