Forza Motorsport 6 PC, XBOXONE

A méltán népszerű Forza Motorsport-széria folytatása, amely PC-n is kapott egy free-to-play mellékágat.
Típus: Autóverseny

Forza Motorsport 6 - elképesztő akció a DLC-kre

A Games with Gold keretein belül holnaptól mindenki ingyenesen beszerezheti a Forza Motorsport hatodik felvonását. A Microsoft egy másik meglepetéssel is készült, ugyanis 95 százalékkal olcsóbban kínálja a játék összes DLC-jét.

Íme, a Games with Gold augusztusi játékai

A kissé lapos júliusi kínálat után egészen erős felhozatallal jelentkezik a Microsoft Games with Gold akciója. Az Xbox Live Gold előfizetői négy nagyszerű címet zsebelhetnek be augusztus folyamán.

A Forza-sorozat sem marad Porschék nélkül

Miután a Sony bejelentette, hogy a Gran Turismo Sportban benne lesznek a német autógyár verdái, a Microsoft is gyorsan reagált. A redmondiak hat évre írtak alá a Porschével, a Forza-sorozat tehát bebiztosítva!

Már egymilliárd dollárt hozott a Forza-sorozat

Hosszú utat tett meg a Forza-széria, a Turn 10 Studios bejelentette, hogy eddig egymilliárd dollárt hozott a konyhára a frencsájz. A Forza Horizon 3 is átlépte a 2,5 millió eladott példányt, és ezzel a generáció legkelendőbb versenyjátéka lett.

A Fanatec leplezte le a Forza Motorsport 7-et

Annyira nem meglepő, hogy a Microsoft és a Turn 10 titokban már a Forza Motorsport új részén dolgozik. A hivatalos bejelentés előtt a kormányokat gyártó Fanatec képviselője szólta el magát a hetedik résszel kapcsolatban.

Már pénzt is költhetünk a Forza 6: Apexben

Szeptember elején lépett ki a bétafázisból a free-to-play Forza Motorsport 6: Apex, mostantól pedig a mikrotranzakciókat is élesítette a Microsoft benne. Három DLC-vel bővíthetjük az amúgy elég szűkös repertoárt.

Forza Motorsport 6: Apex - vége a bétának

Az Xbox Wire-en jelentette be a Microsoft és a Turn10, hogy befejeződött a Forza Motorsport 6: Apex bétája. A még mindig ingyenes PC-s Forza a jövőben ráadásul már kormányokat is támogatni fog.

Ingyenes hétvégén a Forza Motorsport 6

Ha Xbox One-os vagy, és még nem próbáltad ki a Forza-sorozat legutóbbi részét, itt a remek alkalom a pótlásra: a hétvégén ingyen játszhatsz a teljes játékkal, irány az Xbox Live, és töltsd le!

E3 2016: Jönnek a Microsoft játékai a Steamre

Az Xbox-főnök, Phil Spencer a Giant Bombnak árulta el, hogy hamarosan a Steamen is elérhetőek lesznek a cég játékai. Úgy látszik, a Microsoft nem erőlteti tovább a Windows Store-t, hiszen a Valve boltjával felesleges versenyezni.

Forza Motorsport 6: Apex bétateszt

Nem az a meglepő, hogy a Forza Motorsport PC-n is tiszteletét tette, hanem az, hogy hogyan: az Xbox legjobb autóversenye soványabb tartalommal, de ingyenesen érkezett a platformra.