Multiplatform Jagged Alliance készül

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Space Hulk-játékot hegesztő Full Control készíti majd a következő Jagged Alliance-epizódot, ami az ígéretek szerint multiplatform lesz. A csapat a jogokat birtokoló bitComposerrel együtt dolgozik az új anyagon.

A bitComposer még 2010-ben vásárolta fel a Jagged Alliance-jogokat, azóta olyan címeket adott ki a sorozat neve alatt, mint a Jagged Alliance Online, a Jagged Alliance: Back in Action vagy a Jagged Alliance: Crossfire.

Ez még a Jagged Alliance Online.

Már készül is a folytatás, amin a Space Hulk adaptációját is tető alá hozó Full Control dolgozik. A független fejlesztőcsapat egyelőre nem sokat árult az új projektről, azt viszont már megemlítette, hogy multiplatform lesz az anyag.

Mi szurkolunk nekik, a Space Hulk ugyanis kifejezetten jól fest, ráadásul a srácok hozzáállása is remek: elmondásuk szerint az X-COM és a Fallout mellett a Jagged Alliance volt a körökre osztott taktikai játékok legmeghatározóbb darabja, amivel a rajongók valószínűleg mélyen egyetértenek.

2.
2.
Sethiran
"a Jagged Alliance volt a körökre osztott taktikai játékok legmeghatározóbb darabja", valóban. Szerettem az 1. részt, a 2. rész még jobb volt. Azóta mélyrepülés. A Back In Action egy kalap ..., ha az XCOM lesz a mérce, akkor rossz nem lehet majd. Szurkolok.
1.
1.
ichigo477
akkor pc-re biztos jön:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...