Nyáron érkezik a The Sims 3: Island Paradise

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Megszámolni sem tudjuk, hogy hány kisebb-nagyobb kiegészítő látott már napvilágot a The Sims 3-hoz. Hétvége van, így meg pláne nem vállalkozunk rá. A legújabb csomagban egy trópusi paradicsomba látogatnak simjeink.

Szorítkozzunk a konkrétumokra! Június 26-án új expanzió lát napvilágot a The Sims 3-hoz. Az Island Paradise-ban trópusi szigeteket fedezhetünk fel halandzsanyelven karattyoló simjeinkkel. Akár ötcsillagos üdülőparadicsomot is felépíthetünk, de a felejthetetlen nyaraláshoz egy tengerparti kis ház is megteszi, elvonulva a nagyvilágtól.

Teljesen testreszabható jachtokat készíthetünk, vezethetünk motorcsónakot, jet skit, és lehetőségünk lesz búvárkodásra is. Kereshetünk elsüllyedt kincseket és hajóroncsokat, de összebarátkozhatunk a sellőkkel is.

Az The Sims 3: Island Paradise PC-re és Macre készül.

13.
13.
Naridar
Csak egy érdekes adat. A Sims 3 összes kiegészítővel együtt, az 576kbyte katalógus alapján (bár gondolom az árak mindenhol kb. ugyanazok) összesen kb. 110.000 forintba kerül. Ebből ha levesszük a tartalomcsomagokat (amilyen minőségűeket konkrétan sims-resource-ról ingyen lehet letölteni) marad kb. 70-75.000 Ft, gondolom az új kiegészítővel együtt ez olyan 80.000-ig felmegy.

Csak személyes javaslat, ha ennyi pénzért akar valaki játékot venni, inkább vegyen egy PS Vitát (konzolgame-ben 50.000) és hozzá egy Rayman Originst (10.000) és egy Persona 4 Golden-t (40€ = kb. 12.000). Jobban fog szórakozni és még olcsóbban is jön ki.
12.
12.
Isaac_Retrogamer
Látom az EA a Sim City után kisebb sokkot kapott és most szeretne valahogyan elégtételt venni. Csak éppen Simsből már bőven van, akkor már inkább csinálnának egy 4-t JOBB grafikával, beleépítve az eddigi tartalmakat...jobban járna a nép, nekem elhihetik.
11.
11.
dareal
#10: a 2 esetén igen idegesítő és lassú volt, hogy a helyszíneket külön-külön töltötte. grafikailag is szebb a 3, de az, hogy a városok helyszínei között nincs töltés, üdvözítő
10.
10.
leviske
Kövezzetek meg, de szvsz a 3 még mindig nem bizonyította, hogy minek kellett leváltani a 2. szériát. Grafikailag nem léptek rajta túl, sőt. Lehetőségekben sem lett több. Egyedül a másabb városbejárási rendszer az új, de ezt mondjuk a 2-ben is meg lehetett volna oldani.
8.
8.
Espio
#6: Minek, ha erről is letudnak még húzni jópár rókabőrt.
Amúgy grafikai szempontokat leszámítva már nem nagyon tudnak mit újítani.
Kiegészítők esetében már arra is lusták, hogy más címet adjanak a Sims 2 kiegjeihez képest. Nem lehet ezen már mit újítani, mégis mi egyedit alkothatnának Sims 4 cím alatt?
6.
6.
Azeroth87
Miért nem csinálnak már negyedik részt??
5.
5.
azureknight0715
Én kiprobáltam a sims 3-at 10 perc után meguntam. Egyedül a Casteway jött be, azzal viszont sokat játszottam.
3.
3.
JacoB
Régebben sokat játszottam a sims1-el, és a sims2vel , meg egy kicsit még játszottam a sims3al is ,de most már nem tudnák leülni és simsezni :)) öreg vagyok már ahhoz :D
2.
2.
Peti887
Én sose értettem ennek a játéknak a lényegét! :S Bár lehet velem van a baj,valahogy nem hozott lázba.... :( De lehet tenni kéne 1 próbát vele
1.
1.
lesik20
Nos mivel a Sim City befuccsolt, az EA-nek ki kell elégitenie a pénzéhességét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...