Megvette a Ubisoft az Anno fejlesztőit

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 14.
  • Biznisz
Link másolása
Az Anno-sorozatról ismert Related Designs egyharmada már eddig is a francia kiadóé volt, most azonban a Ubisoft lecsapott a cég maradékára. Azt egyelőre nem tudni, milyen hatása lesz ennek a csapat munkájára.

A Related Designs és a Ubisoft gyakorlatilag már eddig is össze volt nőve. Jó ideje a kiadó (pontosabban a szintén tulajdonában lévő Blue Byte) felel az Anno-sorozat kiadásáért, ráadásul 30 százalékos részesedéssel is bírt a vállalatban.

A minap a Ubisoft hivatalosan bejelentette: megvette a német fejlesztőcég maradék 70 százalékát is, így a Related Designs teljes értékű Ubisoft-stúdióvá avanzsált. Azt nem tudni egyelőre, hogy mindez milyen hatással lesz a csapat mindennapjaira és munkáira, így nem derült ki például, hogy lesz-e névcsere, és hogy az Anno-széria terelgetésén kívül számíthatunk-e valamilyen más projektre a németektől.

4.
4.
Naridar
#3: ez nem az EA, az Ubisoft nem szokott ennyire **** módon hozzáállni a fejlesztéshez, eddig még nagyon nagyot nem csalódtam bennük. Ahogy az Assassin's Creed 4-et néztem, idén sem fogok. Csak mondjuk a 2008-as Prince of Persiát folytathatnák már...
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...