Anno 1404

Az Ubisoft gondozásában készülő legújabb Anno játék, amelyben a mesés keletet fedezhetjük fel.

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

Az Anno 1404 a Ubisoft legújabb ajándéka

A Ubisoft is folytatja a 35. születésnapja alkalmából még novemberben indított akciósorozatát, aminek a keretein belül ezúttal az Anno 1404 - History Edition zsebelhető be ingyenesen a Ubisoft Connecten keresztül.

Lekapcsolja régi játékai szervereit a Ubisoft

Még az idén több régi játékának is lekapcsolja a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, igaz, ezúttal főleg újrázások és megkésett portok töltik fel a megjelenési listánkat. Lássuk, hogy miből élünk a következő napokban!

Megvette a Ubisoft az Anno fejlesztőit

Az Anno-sorozatról ismert Related Designs egyharmada már eddig is a francia kiadóé volt, most azonban a Ubisoft lecsapott a cég maradékára. Azt egyelőre nem tudni, milyen hatása lesz ennek a csapat munkájára.

Tölthető az Anno 1404 kipróbálható változata

Letölthető az Anno 1404 (amerikai címén Dawn of Discovery) kipróbálható változata, amely a hónap végén jelenik majd meg PC-re, Wii-re és DS-re.

GC 2008: A harmadik videóözön

A harmadik összeállításban szerepel a Dawn of War 2, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Aion: Tower of Eternity, Killzone 2, Resistance 2 valamint Anno 1404.

GC 2008: Anno 1404 bejelentés képekkel

Az Ubisoft ma bejelentette, hogy készül a nagysikerű Anno 1701 következő része, amely a 15. században játszódik, s a már jól ismert játékmenetre számíthatunk.