A Bethesda búcsút int a Skyrimnek

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 16.
  • Hír
Link másolása
A The Elder Scrolls V: Skyrim tartalmi bővítése hivatalosan is véget ért - erősítette meg a Bethesda Softworks. Három DLC után lezártnak tekinthető a szerepjáték, s a stúdió már a "következő kalandot" helyezte kilátásba.

A Bethesda egy blogbejegyzésben intett búcsút a The Elder Scrolls V: Skyrimnek, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy nem lesz több DLC a szerepjátékhoz.

Kötelező frissítések és javítások továbbra is várhatóak, elvégre a csapat tovább szeretné csiszolni a stabilitást, de a hivatalos tartalmi újdonságok áradata véget ért. "Már annyit belefektettünk a Skyrimbe, hogy igazán soha nem búcsúzunk el tőle."

A fejlesztők megerősítették, hogy már az új projektjükre koncentrálnak teljes erőbedobással. Vajon mi lesz a "következő kaland"? A madarak a Fallout 4-ről csicseregnek, és persze a The Elder Scrolls VI sincs kizárva, de ne szaladjunk ennyire előre.

16.
16.
Extol
Én mint elvakult TES fan mondom hogy ez gyalázat, ez a tartalom, rohadt kevés. Úgy látszik ráhagyják a modderekre a többit.
15.
15.
p3ti
Fallout 4, az év híre lenne számomra
14.
14.
metercsiken
Én ugyan még a skyrim-ot sem fejeztem be, de nem lenne baj, ha egy Elder Scrolls VI jönne utána! : )
Szeretem ezt a fajta játékvilágot.
( többek között )
13.
13.
princeps27
#11: tényleg, de a lényeget lehetett érteni :D
12.
12.
Dontrip
Jippiáé jön a goty! :D
11.
11.
névtelenség
#8: A TES4 már rég kijött, Oblivion címen. :P
10.
10.
sasuke05
9.
9.
Karthágó bajnoka
Jó lenne a Fallout 4 is, de talán egy Elder Scrolls: Hammerfellnek jobban örülnék, ha a harcrendszert radikálisan átalakítanák. Nem is beszélve egy új szériáról, az ókori római birodalomban. (ami mindig is közel állt a bethesdához) Az biztos, hogy bármihez kezdenek, reformokra szüksége van a fejlesztőcsapat játékainak.
8.
8.
princeps27
#4: tes 4-re még 4 évet várni kell
7.
7.
BrockSamson
Nem ugy volt eredetileg reklamozva, hogy Morrowind kiegeszitoket megszegyenikto tartalommal rendelkezo orias DLC-k jonnek majd? Nem mondom, hogy nulla plusz tartalom jott, de nem dobtam hatast...

Na, mind1 jojjon valami Fallout!
6.
6.
randall13
#3: milyen az az újgenerációs programozás?
5.
5.
Marcus T.
#1: Total Conversion mod.

A modközösség mindig is jobban érdekelt, mint a hivatalos kiegészítők-dlc-k. A Morrowindből csináltak még sci-fit is, meg horrort. Oblivionból cyberpunkot és horror ott is bejött. Total conversion-ökkel és önálló modokkal teljesen át lehet alakítani a játékot, számomra ez a legnagyobb érték a TES-ben, hogy ezt lehetővé teszi.
4.
4.
Killerbee
"A madarak a Fallout 4-ről csicseregnek, és persze a The Elder Scrolls VI sincs kizárva"
2 éven belül jöhetne mindkettő. Mondjuk először egy fallout4. :]
3.
3.
dzsiádzsó
Bízzunk benne akármi is már fejlesztették párhuzamosan Skyrim mellett. Fallout 4 tökéletes próbája lehet az újgenerációs programozásnak, aztán jöhet TES VI, de gyanítom 5 éven belül ne számítsunk rá!
2.
2.
Sun9us
Akkor már nem lesz a pletykált Redguard dlc-sem? Kár érte...
1.
1.
balint23h
Én meg titkon még mindig vártam egy olyan kiegészítőre, vagy dlc-re ami engem is érdekel. Na mind1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...