Tourist Trophy infok és honlap!

  • Írta: Colt
  • 2005. november 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Tourist Trophyban több mint 80 motorral, 35 ismert pályán mérhetjük össze a tudásunkat az ellenfelekkel........!

A Tourist Trophyban több mint 80 motorral, 35 ismert pályán mérhetjük össze a tudásunkat az ellenfelekkel. A készítők szerint ennyire hiteles mozgásokkkal és grafikával még nem találkozhattunk egyik motorszimulátor játékban sem!

Ugrás a galériához

A stuffban kétféle mód választására van lehetőség, Arcade és Challenge. Arcade típusban a játékosok egyfutamos versenyeken mérhetik össze tudásukat egy illetve két játékos módban. Természetesen lehetőség van a pályák, motorok és a nehézségi fokozatok megválasztására. Challange mód karrier lehetőséget szolgáltat, ahol fokról fokra fejlődhetünk és léphetünk egyre magasabb szintre. Itt lehetőség van gyakoló feladatokra, izgalmas versenyekre és a vas fejlesztésére. Sokféle géposztály közül választhatunk a 250 cc-től egészen az 1500 cc-ig. A játék hivatalos oldala a napokban kezdte meg működését, így akit bővebben érdekel látogassa meg itt.

4.
4.
roky
csáo alapbol van rajta magyar nyelv?? és nem tudja valaki hogy hol lehetne letölteni a magyarositást????
3.
3.
StainLey
Hello meg van valakinek ez a játék? akár milyen verzióban?
2.
2.
Lord Mixxx
Nagyon jo kis jatek. Itt a nyar a jo ido, na meg neha a rossz... Az esos napokra kimondottan jo jatek. Aki GT-zet annak uj nem lesz a menu rendszer, jatek felepites. Ill. en kihagytam a 4-es gran turismot igy azt nem tudom, hogy ott igy volt-e, de kapsz egy alap jarganyt. Egy olyan nagyinak valot :) Jo-jo talan annal jobbat, de ez nem az amirol almodozik ugyebar az ember. Utana el kell nyerni a jobb motorokat. Ez elsore nem hangzik bonyolultnak: 2-3 kor (valtozo) es az ellenfelet meg kell elozni 10 mp-en keresztul. Mikor eloszor jatszik az ember es meg a doleseket szokja hat nem epp egy gsxr750-re vagyik vagy 1300-ra :) Orul ha a 250-essel "eldocog". Ajanlom mindenkinek, hogy alapbol felejtse el az automata valtosdit mert az nem igazan jo... sot mondhatnank ize :) Autos jatekokban meg elmegy de motorosban.... Szoval manual transmission, belso nezet, raborul az ember es csak megy :)
1.
1.
Myko Alto
Hmm, ezek a mocis gamek is kezdenek úgy kinézni, hogy hűha... :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...