Tényleg érkezik a Castle of Illusion remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábban kiszivárgott információk igazak voltak: a Sega megerősítette, hogy tényleg készül az 1990-es klasszikus, a Castle of Illusion remake-je PC-re, PSN-re és Xbox Live-ra. Remek platformjátéknak ígérkezik.

A múlt heti teaser elég meggyőző utalásnak bizonyult, s a jóslatok beigazolódtak: a Mega Drive-os klasszikus új formában tér vissza idén nyáron. Nem csupán HD-verzióról van szó, hanem igazi remake-ről - modern köntösben, ám a régi időkre emlékeztető játékmenettel. Mickey egér Minnie kiszabadításán ügyködik, a lányt a gonosz Mizrabel boszorkány tartja fogva kastélyában.

"Az eredeti Castle of Illusion rendkívül szórakoztató volt, és jól megérdemelt hírnevet szerzett" - fogalmazott a Sega America fejese, Chris Olson, így szerinte ideje volt visszahozni a modern generációba is. Továbbra is egy oldalnézetes, fejtörőkkel megspékelt alkotásról van szó, varázslatos külcsínnel és hangulattal. Érdekesség, hogy játékot a Sega ausztráliai részlege készíti, amit idén bezár a vállalat. Szép kis hattyúdal, ugye?


A Castle of Illusion nyáron érkezik PC-re, Xbox Live-ra és PSN-re.

3.
3.
Trapyd
Kérek szépen ebből egy marha jó játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...