Castle of Illusion PC, PS3, Vita, WIIU, X360

A Sega remake-eli az 1990-ben Megadrive-ra megjelent Castle of Illusiont. Mickey egér kalandja a kísértetkastélyban.
Típus: Akció, Kaland

Castle of Illusion teszt

Noha a Mickey egeres játékok már közel sem annyira népszerűek, mint régen, azért akadhat belőle is figyelemreméltó darab. A Sega egy remake-kel próbál remekelni. Lássuk sikerült-e neki!

Mobilon is játszható a Castle of Illusion

Elkészült a szeptemberben megjelent Castle of Illusion mobilos változata, a játék egyelőre kizárólag az Apple-kütyükön érhető el, ott viszont tíz dollárt, illetve kilenc eurót kérnek érte.

Castle of Illusion - trailer a megjelenés mellé

Ma jelenik meg a Castle of Illusion, egy régi Sega Mega Drive-os klasszikus remake-je, melyben Mickey egér a kísértetkastélyban fogva tartott Minnie kiszabadításán ügyködik. Az idei év a platformjátékokról szól!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sulikezdés ide vagy oda, a kiadók nem állnak le. Erre a hétre is betáraztak néhány nagyobb (és persze nívósabb) címet, mindenképpen érdemes lesz körülnézni a játékboltokban és az online üzletekben!

Szeptember negyedikén jön a Castle of Illusion

A Sega Europe bejelentette, hogy a Mickey egér kísértetkastélyos játékának remake-je szeptember negyedikén landol a digitális piactereken. Ha előrendeljük a címet, akkor az emulált, eredeti változatot is megkapjuk.

Castle of Illusion - ilyen lesz az első pálya

A VG247 jóvoltából most nyolc percen át szemügyre vehetjük a Castle of Illusion nyitányát. Az idei év a klasszikus platformcímek remake-jeiről szó: a Kacsamesék után Mickey egér ráncait varrták fel.

Színfalak mögött a Castle of Illusion

A Castle of Illusion a Sega Studios Australia hattyúdala: a fejlesztőcsapatot idén bezárja a kiadó, ám a srácok stílusosan távoznak. Mickey egér a barátját menti ki a gonosz boszorkány tanyájáról.

E3 2013: Castle of Illusion nyalánkságok

Mickey egér hamarosan kirándulást tesz egy kísértetkastélyba, ahol egy gonosz boszorkány fogjuk ejtette Minnie-t. A Mega Drive-os elődöt idéző játékmenettel lesz dolgunk modern köntösben.

Kulisszák mögött a Castle of Illusion

A Sega Mega Drive 1990-es klasszikusa, a Castle of Illusion huszonhárom év után visszatér a képernyőkre. A felújított változat megpróbál teljesen hű maradni az eredetihez. Nézzünk bele a fejlesztők munkájába!

Tényleg érkezik a Castle of Illusion remake-je

A korábban kiszivárgott információk igazak voltak: a Sega megerősítette, hogy tényleg készül az 1990-es klasszikus, a Castle of Illusion remake-je PC-re, PSN-re és Xbox Live-ra. Remek platformjátéknak ígérkezik.