Launch traileren a SWTOR: Rise of the Hutt Cartel

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 16.
  • Videó
Link másolása
A várakozás véget ért: elstartolt a Star Wars: The Old Republic első digitális expanziója, a Rise of the Hutt Cartel. Új küldetések várnak minket a Makeb bolygón és magasabb lett a szintsapka - itt a launch trailer.

Már elérhető a BioWare MMORPG-jének első kiegészítője, a Rise of the Hutt Cartel. Habár az alapjáték free-to-playben játszható, az expanzióért 20 dollárt kell leszurkolnod, vagy 10-et, ha előfizető vagy. Ha még fontolgatod a vásárlást, segítünk a megjelenés mellé csatolt előzetessel:

13.
13.
HellaJay
#11: Köszönöm, hogy 2 komment után mégis Te vagy az, aki a megpróbál jellemezni,érvek hiánya mellett.
Az a pár érv meg jó, kivéve, hogy több sebből véreznek:
-Az EVE Online és az SWTOR között van egy lényeges különbség, mégpedig hogy az elsőnek nem 200 millió dollár volt a költségvetése,szóval ott teljesen rendben is van a 100k előfizető(ami amúgy február óta már több,mint félmillió) utóbbinál nem.
-A WoW-nak 6-7 évbe tellett elérnie azt hogy jelentősen essen a játékosszám, a ToR-nak 6(!) hónapba.
-Ez meg olyan hipster kijelentés, hogy remélem Te se gondoltad komolyan.
A játék nagyon nem hozta vissza pénzt amit beleöltek, és lélegeztetőgépen van, akármekkora Bioware fanboy vagy, ez tény.
12.
12.
Starkiller89
4 ezer a wow is meg ez is egy hónapra, és a wow-hoz, hogy játszani tudj vele, meg kell venned az összes eddig megjelent részét, ami 20 ezer felett van jóval, plusz vegyél gamecardot. ;)
11.
11.
szinkron
#10: Látom, minden trollfaktort előbányásztál, de a játékról fogalmad sincs. BTW a wow szerverek háromnegyede low population, köztük a bloodscalppal, ahol az ah-ban legutóbb konkrétan 3 kard volt bent. Amellett az eve online 6 éve megy 100ezer előfizetővel, szóval nem az előfizetők száma csinál meg egy játékot, hanem az üzleti modell. És ezek elég jól váltottak. Gondold csak el, az igényes dolgokat mindig kevesebben használják ki, és a tömegtermékek általában középszerű embereknek készülnek, szóval a mennyiségi szemléleted inkább téged jellemez.
10.
10.
HellaJay
#9: 8-9 szerver régiónként nem kunszt, főleg hogy tavaly nyáron kapcsolták le a többi harmincat.
9.
9.
szinkron
#8: Milyen kár, hogy közhelyeket puffogtatsz és fogalmad sincs erről a játékról. Lépj csak be, tömve van az összes szerver és rengetegen játszanak.
8.
8.
HellaJay
#6: Milyen kár, hogy hogy tízmilliós wow-gyilkosnak indult, és hamarabb bukott meg, mint előtte bármi.
7.
7.
szinkron
Ez egy igen jó játék, igaz, hogy tudni kell hozzá angolul, és szeretni kell a sztorit. Kevés az a szellemi szint hozzá, ami a wowhoz kell...
6.
6.
GhostDog24
#5 Mien kár h f2p óta jobban él a játék mint az előtt bármikor, és még így is vannak előfizetők bőven... hmmm
5.
5.
HellaJay
Sims meg Simcity Social után lassan ezt is temethetnék.
3.
3.
Hab
#2: Hát 2500 Ft-ot megért, de többet nem nagyon. A sztori elég csalódást keltő, de a tartalomra tényleg nem lehet panasz.
2.
2.
Starkiller89
A sztori nem túl hosszú, viszont a tartalom az bőséges. Megérte azt a 2500 FT-ot! :)
1.
1.
Zombiekiller6
remélem megkapom az elsőzőt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...