Killer is Dead - még több kép

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 17.
  • Képek
Link másolása
Egy raklapnyi képet kaptunk a Killer is Deadből, emellett befutott néhány információ a játék harcrendszeréről és az úgynevezett gigolo-küldetésekről is. Egyre jobban várjuk azt a nyári megjelenést!

A Siliconera jóvoltából 54 képet kaptunk Suda 51 legújabb játékáról, a Killer is Deadről, ami nyáron jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra. A srácok ezen felül két érdekességet is hoztak magukkal a projekt kapcsán:

  1. Kiderült, hogy milyen lesz a harcrendszer. Ez alapján hősünk, Mondo Zappa Gekkou (jelentése: holdfény) nevű katanájával vágni, védekezni, és hárítani tud, illetve ezzel párhuzamosan beszívja az ellenfelek vérét, így egy bizonyos szint után erősebb sebzéssel ajándékoz meg minket. Mechanikus karunk távolsági fegyverként szolgál.
  2. Kapunk úgynevezett gigolo-küldetéseket is, ezek során egy-egy hölgyet kell levennünk a lábáról. Természetesen oda kell figyelni, ajándékokkal például jók vagyunk, egyébként pofonnal is végződhet a csajozás. A küldetésekhez spéci szemüvegek is járnak, ezekkel konkrétan átlátunk - lásd a képeket - szívünk választottjának ruháján. Persze, hogy ennek mi értelme van a Tudjátokmin kívül, az még nem világos.

4.
4.
metercsiken
Nekem ez még mindig túl csilli-villi! : )
Nem vagyok megbarátkozva a látvánnyal, de az biztos, hogy egyedi!
2.
2.
giga321
Elég elborult beteg játék lesz de pont emiatt lesz egyedi.
1.
1.
Ecneb
Látom ez egy luvnya-orientált képsorozat lett :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...