Tényleg bezárhatnak az L.A. Noire alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 18.
  • Pletyka
Link másolása
Két évvel ezelőtt már majdnem lehúzta a rolót a Team Bondi, akkor azonban az utolsó pillanatban egy ausztrál filmes cég megmentette a fejlesztőcsapatot. A legfrissebb pletykák szerint megint bajban vannak.

Mint ismert, az L.A. Noire megjelenése után nem ment jól a Team Bondi sora, a Rockstarral való összebalhézás után komoly anyagi gondokkal is küszködött a csapat, a csődtől pedig egy filmes cég, a KMM mentette meg őket.

Most viszont úgy hírlik, újra problémák vannak az ausztráloknál, amik abból fakadnak, hogy nem sikerült kiadót és így tőkét szerezniük legújabb fejlesztésükhöz, a Whore of the Orienthez. Noha a Player Attack arról ír, emiatt be is zárják a Team Bondit, az MCV óvatosabban fogalmaz: szerinte elbocsátják a csapat jelentős részét és a projekt fejlesztését is felfüggesztik, de formálisan még nem húzza le a rolót a brigád.

Az MCV-nek egy munkatárs is nyilatkozott, aki ugyan a bezárásról szóló pletykákat nem kommentálta, azt viszont megjegyezte, hogy a Whore of the Orient nem tűnik el a süllyesztőben, vagyis a készítők csak ideiglenes jegelésre készülhetnek a beérkező pénzektől függően.

7.
7.
Davidveteran
En is vartam,hogy lesz L.A Noire 2.
De a Lucas Arts utan ezek is bezarnak!!!Ez lehetetlen!
5.
5.
EBR2000
4.
4.
EBR2000
3.
3.
Ott se a vezetoseggel van gondolom baj, hanem azokkal a csunyakkal akik erdemi munkat vegzik. Nem dolgoznak eleget es meg fizetes is kell nekik.
Nonszensz.
Mint ahogy az mar lenni szokott (lagalabbis is itt nallunk).
2.
2.
EBR2000
Ne már... A haverral már vártuk hátha lesz L.A. noire 2 :(
1.
1.
Faszi
Milyen játék van a képen ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...