Bemutatkozik a Jagged Alliance: Flashback

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem sokkal a Full Control és a Jagged Alliance-sorozat jogait birtokló bitComposer együttműködésének bejelentése után első közös projektjük, a Jagged Alliance: Flashback is bemutatkozott. Reboot lesz. Megint.

A Full Control a minap bejelentette, hogy a múlt héten is emlegetett multiplatform Jagged Alliance-játéka a Jagged Alliance: Flashback címet fogja viselni, és a Kickstarteren gyűjtenek majd hozzá támogatást. A kampány a jövő héten rajtol.

Sok konkrétum nem derült ki a játékról, az már viszont biztos, hogy a dán fejlesztőcsapat is reboottal próbálkozik, ígéretei szerint pedig megpróbál visszatérni a sorozat gyökereihez. A történet a hidegháború alatt, a San Cristóbal-szigeten játszódik majd.

A Jagged Alliance-sorozat 1994-ben rajtolt, és 2012-ben már megpróbálkoztak a rebootolásával a Back in Action formájában. Persze azt senki nem vette komolyan. Ugye nem?

2.
2.
Teuton
Hát nem is tudom. A BiA is rebút lett volna a tervek szerint, de a valós idejű játékmenettel pont eltolták mocskosul a barátom szerint, aki amúgy megveszekedett JA2 rajongó.
Az ő érdekében remélem itt nem követnek el ilyesmit.
1.
1.
Cooper911
Jagged rész jöhet bármikor.
Nekem bejött a Back in Action is. Persze a 2-nek a nyomába sem ér.
Mellesleg az már régen rossz ha valamit reboot-olni kell. Legyen az számitógép, TV sorozat vagy játék.
Ennél a flashback-nél meg jó móka lenne ha vissza lehetne pörgetni az eseményeket mint pl a DiRT ben :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...