Star Trek - így készült a történet

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 20.
  • Videó
Link másolása
Alacsonyan szállnak a Star Trek: The Video Game fejlesztői diskurzusai, az autentikus hangzást bemutató videó után most a sztori megalkotásáról beszélnek a Digital Extremes munkatársai. Jövő héten megjelenés!

Már nem kell sokat várnunk a legújabb Star Trek-mozifilm játékadaptációjára, hiszen a jövő héten, április 26-án landol a boltokban PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. Az alábbiakban Brian Miller producer fejtágítását láthatjuk a "mély, gazdag és izgalmas" sztori megalkotásáról, némi gameplay társaságában.

17.
17.
Peppe820623
http://www.startrek.com/article/watch-30-minutes-of-star-trek-the-video-game-gameplay
16.
16.
Quent1n
"mély, gazdag és izgalmas" sztori -> na hát az új ST filmek nem erről híresek eddig :D Kíváncsi vagyok mit tud majd ez a game egyelőre van egy hangulata de semmi több.
14.
14.
simon 555
Szerintem a látvány rendben van.
Nem tudom, lehet rossz a szemem vagy csak simán alacsonyabbak az elvárásaim látvány téren mint másnak, de szerintem jól néz ki.
Csak tipikusan küzd az UE3 engine betegségeivel mint pl a kevésbé jó mimika.
Lenne úgy pénzem premierkor megvenném, de így szerintem majd nyáron 15 euróért zavviról.
13.
13.
sasuke05
kicsit félek tőle nem lesz annyira jó ahogy mutatják
12.
12.
alex512
A grafikája kritikán aluli, videók alapján nagyon ront az élvezeten, de h milyen lesz ha játszol és nem annyira figyelsz oda rá az jó kérdés. A Mass effect meg szanaszét lopta magát scifi regényekből szval ennyit a másolásról. Egyébként meg az h egy scifi tps hasonlít egy másik tps nézetű scifire....hát borzalom.
10.
10.
strike19
#9: De ez nem RPG!Attól hogy az űrben játszódik attól nem mass effect.Ennyi erővel annak idején mondhattátok volna a mass effect-re hogy Star Wars.Egyébként a Star Trek már 1966 óta létezik a mass effect meg csak 2000 évek közepétől.
9.
9.
Timide
Miért van olyan érzésem, hogy a Mass Effect-re hasonlít?
Grafikailag meg eléggé tré.
5.
5.
AIlspah
Ja és nézd már meg a játékfejlesztő céget honnan jutottak el hova.
4.
4.
AIlspah
Látom az előttem lévő emberkének csak a maximális játékok tetszenek. Egy esélyt azért lehetne adni a játéknak. Ki a sz# kíváncsi a jó grafikára meg sorolhatnám mire, ha egy jó sztorija lesz a játéknak minden elbújhat mögötte, ha nem akkor egy közepes szintű játék marad. De messze van a szartól!
1.
1.
Ecneb
Szerintem bőven dolgozhattak volna még rajta!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...