Nagyon sötét képek az új Amnesiáról

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 21.
  • Képek
Link másolása
Elvileg két hónapon belül meg kell jelennie az Amnesia: A Machine for Pigsnek, így a közeljövőben jó eséllyel záporoznak majd a látnivalók a játékból - ahogy most is érkezett öt screenshot belőle.

A legutóbbi hivatalos infók szerint 2013 második negyedévében, vagyis június végéig kell megjelennie az új Amnesiának. Addig öt új képpel tudunk szolgálni a horrorjátékról Tücsök112 jóvoltából, amik a tematikának megfelelőn jó sötétre sikerültek. Izgi lesz!

24.
24.
Extol
Az első rész bejött nekem, úgyh ebből előbb utóbb tolás lesz.
23.
23.
gildesh
#16: Az Amnesiában a hangulat nagyon fontos alkotóeleme a zene és a hangok is. Másrészt a sötétség az első részben is játéktechnikai elem: abban lehet elbújni. Csak ugye a hosszabb ideig való benne tartózkodás kikezdi a főhős elmeállapotát.
22.
22.
GodGamer
A sötét emberek nem értik a viccet. :D
21.
21.
anadrex
Hmmm azt hittem hangulatukban lesznek nagyon sötétek a képek, de amint látom ezek minőségükben sötétek. Tiszta doom3. :D
19.
19.
trion96
17.
17.
Gorre
Ez tényleg sötét... Annyira, hogy nem is látom mitől kellene félni...
16.
16.
_Tappancs_
#14: Vitathatatlan.A legijesztőbb elem az,hogy megtalálome az ajtót a sötétben.Meg felmerül a kérdés egy egy full sötét helyen,hogy a falba tolom a karaikert immár két perce vagy éppen a folyosón haladok előre...
14.
14.
Extol
12.
12.
Uhu123
#2: Huhh, nem gondoltam volna, hogy ilyen fröcsögés áradatot indítok el. Ti nem vagytok normálisak. De megérte, mert látom, hogy van energiátok amit valahol le kell vezetni :D
11.
11.
Tücsök112
annyit még azért hozzá tennék utólag hogy nem két hónapon belül hanem 5 hónapon belül kell megjelennie mert megint késleltették,Q3-ra,vagyis harmadik negyedév.
9.
9.
KocZkaZ
#1: Azért a kép nevén lehetett volna változtatni, mert nekem elég volt azt elolvasni és máris tudtam mire számíthatok betöltéskor. Egyébként igen, szerintem is béna poén.
8.
8.
szinkron
#1: Szerintem jó poén :-)---
7.
7.
Giga0509
#1: Jaj de vicces volt,halálra röhögtem magam!

ja nem.

Amúgy eléggé várós :D
6.
6.
Mortis
Fosunk majd, az hétszentség.
4.
4.
_Tappancs_
Jó volt ez..Hàt full sötét képek...ilyenkor szoktam felvenni a fényerőt,hogy lássak is már valamit..Nem szeretek úgy játszani,mintha csökkent látó lennék vagy farkasvakságban szenvedő.
3.
3.
jackdaniels2
Valóban, ez elég szar poén volt, szerintem ne erőltesd, még faviccnek is szar. Bocsi :D
2.
2.
HarDwell
#1: Ennél bénább poént eddig még nem láttam, de próbálkozásnak nem volt rossz.
1.
1.
Uhu123
Itt egy új kép az állítólagos főellenségről. Nagyon durván néz ki:

http://cdn.howtogeek.com/wp-content/uploads/2012/12/Plain-Black-Wallpaper.png
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...