Amnesia: A Machine for Pigs PC

A Frictional Games és a Dear Esther alkotóinak közös játéka.

Továbblépne a horror műfajától az Amnesia fejlesztője

A Frictional Games kicsit belefáradt a belső nézetű pszichológiai horrorjátékok készitésébe, de a jövőbeli projektjeiknél szeretnének más jellegű történeteket is elmesélni. Persze nem véglegesen.

Ezekkel a címekkel zárja az októbert a Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet az Xbox Game Pass második adag októberi címéről. A halloweenre készülve egy sor rémisztő horrorjátékot is kapunk a csomagban.

Ezekkel bővül októberben a PlayStation Now

Ebben a hónapban sem járnak rosszul a PlayStation Now előfizetői, októberben ugyanis kilenc új játékkal bővül a kollekció. A frissen érkező címek élvonalában a The Last of Us: Part II-t is megtaláljuk.

Halloweenre hangolnak az Epic Store ajándékai

Nem túlzunk sokat, ha azt állítjuk, a halloween már nem csak egyetlen nap - az egész októberi hónapnak jól állnak a rémségek. Látszólag ezzel a mentalitással válogatta össze az ingyenjátékait az Epic Games Store is.

Ismét ingyen beszerezhető az Abzû az Epicen

Alig egy évvel azután, hogy az Epic már egyszer kínálta, az Abzû újra ingyen tölthető a digitális bolt felületéről. Ezúttal a Rising Storm 2: Vietnamot tehetjük zsebre mellé hét napig, a jövő héten pedig szintén két játék vár majd minket.

Amnesia Collection - végre Switchen is retteghetünk

A Frictional Games ajtóstul ront a Switchre szánt horrorjátékok birodalmába, és három hírhedt alkotásával végre a Switch-tulajdonosoknak is megmutatja a rettegés és félelem igazi arcát.

Amnesia: The Dark Descent - lovecrafti nyugalom

Mindig is odavoltál az Amnesia-játékok világáért, de nem akartad magadat kitenni a sok-sok stressznek és rémületnek? Egyszerre vártál valami hátborzongató, de mégis békés kalandra? Akkor eljött az időd!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.

Xbox One-ra költözik az Amnesia

Az Amnesia: The Dark Descent újra életet lehelt a túlélőhorror-játékok piacába, melynek hatását még a mai napig is érezni lehet. Most pedig a második részével kiegészülve ellátogat Xbox One-ra is.

Új tulajdonosa van a The Chinese Roomnak

A Sumo Group hivatalosan is megerősítette, hogy sikeresen felvásárolta a The Chinese Room csapatát, amely olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Dear Esther vagy az Everybody's Gone to the Rapture.