Amnesia: A Machine for Pigs PC

A Frictional Games és a Dear Esther alkotóinak közös játéka.
Típus: Akció, Puzzle

Amnesia Collection - végre Switchen is retteghetünk

A Frictional Games ajtóstul ront a Switchre szánt horrorjátékok birodalmába, és három hírhedt alkotásával végre a Switch-tulajdonosoknak is megmutatja a rettegés és félelem igazi arcát.

Amnesia: The Dark Descent - lovecrafti nyugalom

Mindig is odavoltál az Amnesia-játékok világáért, de nem akartad magadat kitenni a sok-sok stressznek és rémületnek? Egyszerre vártál valami hátborzongató, de mégis békés kalandra? Akkor eljött az időd!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.

Xbox One-ra költözik az Amnesia

Az Amnesia: The Dark Descent újra életet lehelt a túlélőhorror-játékok piacába, melynek hatását még a mai napig is érezni lehet. Most pedig a második részével kiegészülve ellátogat Xbox One-ra is.

Új tulajdonosa van a The Chinese Roomnak

A Sumo Group hivatalosan is megerősítette, hogy sikeresen felvásárolta a The Chinese Room csapatát, amely olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Dear Esther vagy az Everybody's Gone to the Rapture.

Már megint ingyenes az Amnesia-kollekció

A szemfülesek már január végén bezsákolhatták az Amnesia Collectiont, ám most a Steam adja teljesen ingyen a Frictional Games klasszikus horrorjátékát és folytatását. Az akció bizonytalan ideig él, szóval nem árt sietni!

Ingyenes az Amnesia Collection a Humble Store-ban

Két remek horrorjátékot zsákolhatsz be most ingyen a Humble Store jóvoltából. Az Amnesia: The Dark Descent és az Amnesia: A Machine for Pigs bizonyára elkápráztatja majd a műfaj rajongóit.

Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata

Az október Games With Gold után a Sony is bemutatta a PlayStation Plus-előfizetőinek kínált ingyenes játékok listáját, ami ezúttal kicsit erősebbnek tűnik. A hajtás után megleshetitek, mit is kaptok!

Bajban van a The Chinese Room

A Dear Esther, az Amnesia: A Machine for Pigs és az Everybody's Gone to the Rapture brit fejlesztője komoly problémákkal küzd, így az emberek többségét elbocsájtották. A stúdió egyelőre szünetet tart - nagy a baj.

Két új játékon dolgozik az Amnesia fejlesztőcsapata

A Frictional Games kreatív igazgatója, Thomas Grip interjút adott a Gameranx csapatának, amiben többek között arról is szó esett, hogy az Amnesia-játékokat és a SOMA-t is fejlesztő stúdió jelenleg két vadonatúj projekten is dolgozik.