Dark Skyline alcímmel jön az új Call of Duty?

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 22.
  • Pletyka
Link másolása
Állítólag a hivatalos Call of Duty-weboldalon pár percig futott egy visszaszámláló, amely a következő rész leleplezésének idejét mutatta, pluszban az alcímre is fény derült általa. Mégsem a Modern Warfare 4 jön ősszel?

A callofduty.com fórumozóinak birtokába jutott néhány kép, amik állítólag a hivatalos teaser szájtot mutatják be. Ezek szerint a következő epizód Dark Skyline alcímre hallgat.

Az oldal csak néhány percig élt, de egy szemfüles rajongónak hála nem maradt megörökítetlenül. A képeken jól látható, hogy egy visszaszámláló fut a háttérben, amely május elsején jár le:


A leleplezés dátuma egyébként egybeesik a Kotaku információival, bár a blog Call of Duty: Eclipse néven hivatkozik a folytatásra. Érdekesség, hogy tavaly a Black Ops 2-t is május elsején leplezték le.

A múlt héten az Activision közösségi menedzsere azt mondta, hogy legkésőbb az E3-on bejelentik a következő Call of Duty-t. A jelek szerint a folytatás nem a Modern Warfare 4 alcímet viseli majd, azonban az még nem világos, hogy ez a Modern Warfare-sorozat történetének végét jelenti-e. A korábbi pletykák szerint az új rész alcíme más lehet, de a sztori a Modern Warfare-trilógiát folytatja.

Természetesen ennek az ellenkezője sem kizárt, előfordulhat, hogy az új rész maximálisan friss körítéssel érkezik.

19.
19.
Kleppi
minek olvassátok trollkodni?mennyetek akkor GTA 4ezni vagy Watch Dogozni..
a grafikáról meg annyit hogy egyáltalán nem csúnya...saját engine.nem egy olyan mint pl az unreal engine hogy mindenki azt a sz@art használja...Várjátok jövőre a black ops 3 mat az jó az nektek....
18.
18.
rayden02
#14: De ha printscreen-ezel akkor meg "Photoshop"! ;)
Ez kapufa akkor! xD
17.
17.
Jared
Most akkor nem Ghosts lesz vagy mi lett volna nah mind1 én már nem értem :)
15.
15.
Qmi05
#14: Egy I. vagy II. Világháborús Hardcore COD adná, de inkább az elsőből egy faszányosat (megjegyzem ilyet már nem tudnak és nem is fognak csinálni).
14.
14.
csinálsz egy faket, majd lefotózod telóval :-)
13.
13.
ZeWa
#10: azért telefonnal csinálták, hogy ne tűnjön fakenek.
11.
11.
MoRT2195
#10: De egyébként szerintem ez a kamu. Ha már annyian tweetelték és megosztották volna mint amennyi a képen látható, akkor már teli lenne vele az internet...
10.
10.
MoRT2195
#9: Én nagyon szeretem a CoD játékokat, de már amit az IW művel az nekem is sok. Nem a grafika fogja megmenteni, mert ha régi ha új grafikus motor lesz a játék alatt akkor is nagyon sok millió fog elfogyni belőle. De a grafika miatt már az MW3 full ugyan olyan mint az MW2, ezért jó lenne egy grafikus motor változtatás, mert ami van abból már többet nem lehet kihozni.

Amúgy ki a franc az aki előkap egy telefont vagy fényképezőgépet, mintsem, hogy a billentyűzetén lévő Print Scrn gombot használja ami sokkal egyszerűbb és gyorsabb?
9.
9.
Rakottkrumpli
#1: Elég szomorú, ha egy játékot már csak a jobb grafika menthet meg, szerintem az egészet kukázni kellene.
7.
7.
KASBEJ
#6: Hát szerintem is elég szomorú:D
Már évek óta unalmas az egész, és ezt úgy mondom h nálam évekig a cod volt az isten játék xD, de most több év után eljutottam oda h már nincs fent cod a gépemen.
A Battlefield mostmár évek óta egyre jobban szorongatja őket, és előbb-utóbb úgy is eljön az a pillanat(az az év) amikor kevesebbet fognak eladni belőlle és nem fog rekordokat döntögetni é s sztem ez 1-2 éven belül eljön és majd akkor rájönnek h be kell fejezni. Márcsak azért is mert a Bf évről évre jobb, grafikában már régen veri a codot, és sztem mostmár játékélményben is, mégha csak a multiban is egyelőre.
6.
6.
Sid3481
#3: Nekem is ez a két rész az etelon, főleg a MW1, a mai napig előveszem és azzal játszok. A többi részt is megvettem, de gyorsan túl is adtam rajtuk. És, hogy mit várhatsz? Gondolom a szokásos évente megjelenő sablon cod mixet: Csinálnak pár pályát, adnak hozzá egy kis sztorit, a multiba beleraknak felesleges dolgokat és már kész is van. A Pistike meg rohan megvenni, mert de jó megjelent az új Cod, ja és persze majd adnak ki hozzá dlc-t is, mert az úgy kell mint egy falat kenyér. Szomorú, hogy ilyen évente megjelenő semmitmondó tömegcikk lett ebből a játékból.
4.
4.
Pharaoh
Modern Warfare 4->Ghost->Eclipse->Dark skyline

Modern Warfare folytatás->Drone és jármű irányítgatós cucc->Jövőben játszódó CoD->Más alcím, de Modern Warfare

Spekulációk!

SZERINTEM: a MW le lett zárva szépen és a Treyarch CoD-jait jobban bírtam (az MW (1) kivételével), mondták, hogy új motort kap, a BO2 rendesen előkészítette a terepet a jövő témához, de bármi is legyen hamarosan megtudjuk!
3.
3.
karneol81
A MW1 és BO1 tetszett , de a többi..pffűű..
Ettől ugyan mit várhatnék??
2.
2.
Moldren
1.
1.
atesz89
Ha kukázzák a motort lehet h jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...