Rayman Legends - engesztelik a Wii U-sokat

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 22.
  • Letöltés
Link másolása
Csütörtökön válik letölthetővé a Wii U-exkluzív Rayman Legends Challenges, jelentette be a Ubisoft. A kiadó ezzel kedveskedne a "cserbenhagyott" Wii U-tulajoknak, miután a Rayman Legends multiplatform cím lett.

Maguk a fejlesztők sem nézték jó szemmel, hogy a Ubisoft úgy döntött: nemcsak multiplatformmá teszi a korábbi Wii U-exkluzívnak ígért Raymant, de az új változatok miatt bő fél évvel el is tolja a megjelenését.

A Ubisoft megígérte, hogy kárpótolni fogja a Wii U-tulajokat, most pedig el is árulta, hogy mivel: április 25-től minden Wii U-tulajdonos ingyenesen letöltheti az eShopból az úgynevezett Rayman Legends Challenges játékot, ami négy játékmóddal - köztük a Dungeon móddal - várja az érdeklődőket.

Az egyes játékfajtákat akár öten is játszhatjuk egyszerre, ezen felül naponta, illetve hetente frissülő kihívásokkal garantált a tartós szórakozás. Nem utolsó szempont az sem, hogy a pontszámokat ranglistán tárolja a játék, és akár a haverjaink "szellemével" is összemérhetjük ügyességünket.

A Rayman Legends egyébként szeptemberben érkezik Wii U-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra.

8.
8.
magic1983
#6 A fejleszők azért zugolódtak mert ha igazak az információk már hónapok óta túlóráztak, hogy elkészüljenek februárra. Aztán az ubi benyögte a cím elcsúsztatását. Az U tulajoknak meg az volt a bajuk hogy ez lett volna az egyetlen "komolyabb" cím februárban.
7.
7.
aordog
De igen, viszont a Rayman ezen rêszêt a Nintendo gêpéhez igazítva kezdték el fejleszteni.
A jogi rêszét nem tudom ês nem is foglalkoztat, de egy ilyen lépêst csak akkor tehet meg az Ubi, ha a N- nel nem volt rendes szerzödês az only for Wii U- rol.
A dolog mögött mêg az is lehet, hogy ubiêk lättäk a Nintendo viszonylag gyenge rajtjät és így a Rayman ezen részêt egy platformra kiadni elêg kockäzatos lenne.
Én nyomtam a demot és azt kell, hogy mondjam, hogy az xbox- on a kinect- el is elérhetö a hangulat, illetve ps3- on is a move- al, de hagyomänyos iränyítäs mellett az egêsz nem érne egy forintot! Ezért kiväncsi leszek a toväbbi hírekre a többi géppel kapcsolatban! Egy biztos! Nälunk a Wii U verzio a kosärba fog landolni!!
6.
6.
Quent1n
Nem értem a fejlesztőket.. Nyilván kicsit megszívták de legalább többször annyi emberhez jutott el és így sokkal többen élvezhetik. Nem erről szólna az egész? :)

Most a Wii U-sok is kapnak engesztelést, ha ez tényleg exkluzív lesz akkor elég jól járnak. :)
5.
5.
myrte
Kíváncsi vagyok erre a minijáték szerűségre. Akkor csütörtökön próba :P
3.
3.
Mr. Wagner
#2: A sikerrel a fogadtatásra céloztam. Mindenhol 8-9-10 pontokat kapott.
2.
2.
Gábor36
Épp fordítva. Az origins konzolon bukás volt, ezért átrakták PC-re is, hátha jobbak lesznek az eladások.
1.
1.
Mr. Wagner
És ha sikere lesz akkor valószínűleg átportolják valahogy PCre is. Így volt ez az Originsnél is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...