Jön a Metal Gear Solid: The Legacy Collection

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Konami megerősítette a korábbi pletykákat, a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján PS3-exkluzív Metal Gear Solid-kollekció érkezik, ami az összes részt tartalmazza majd.

Hideo Kojima is teaselte már, és a Korean Game Ratings Board adatbázisába is idő előtt került be a Metal Gear Solid: The Legacy Collection neve, így ha nem is nagy meglepetés, de mindenképpen örvendetes hír, hogy új gyűjteményes kiadás érkezik a Metal Gear Solid-sorozat huszonötödik születésnapja alkalmából.

A The Legacy Collection júniusban jelenik meg kizárólag PS3-ra, és tartalmazza majd a Metal Gear Solidot, a Metal Gear Solid 2: HD Editiont, a Metal Gear Solid 3: HD Editiont (illetve velük együtt az MSX-re megjelent eredeti Metal Gear-játékokat is), a Metal Gear Solid: Peace Walker - HD Editiont, a Metal Gear Solid: VR Missionst, valamint a Metal Gear Solid 4: Trophy Editiont.

Emellett két Ashley Wood-féle digitális képregény is a csomag része, amire viszont nem derült fény, az a The Legacy Collection ára. A bejelentés kapcsán azt is megtudtuk, hogy a Metal Gear Solid-sorozat egyes részeiből mára több mint 33 millió példányt adtak el világszerte.

18.
18.
Bl4nco
és azt lehet tudni h mindegyik játék rajta lesz a lemezeken vagy lesz ami letöltő kódos?
17.
17.
p3ti
Nekem ez lehet hogy vevős lesz^^
16.
16.
simon 555
#14: Azt Kojima kitagadta.
14.
14.
Mothman
12.
12.
DollSyndrome
#8: Noh és persze a gyűjtőknek.
10.
10.
dante92
Csak a Metal Gear Solid (egy) kéne ebből a csomagból.
Most tolom PSP-n (PSX emu), zseniális játék!
9.
9.
kisbiflos
De azert a Twin Snakes nem fajt volna, remelem meeg megjon az eszuk.
8.
8.
simon 555
#6: Nyilván nem azoknak adják ki ezt a csomagot akiknek meg van minden rész, hanem azoknak akiknek még nincs meg egyik sem...
7.
7.
shatterhand
#6: Ez már kezd sok lenni. nemrég volt egy ugyanilyen. Nyugodtan kihagyhatták volna akkor azt.
6.
6.
Jani379
Szép-szép, de hányszor akarják még megvetetni ugyanazt a játékot? A MGS 3 kétszer jelent meg PS 2-őn (másodszorra körbeforgatható kamerával) aztán később PS 3-ra is jött HD kiadásban, aztán most újra kiadják egy csomagban. A PS 2-es részek és a PS 3-mas MGS 4 megvannak. Szeretem a MGS-ot de a HD kiadást nem vettem meg, mert még mindig megvan a PS 2-es kiadás. A forgatható kamera miatt meg pláne nem szaladtam a pénztárhoz újra fizetni. Talán annak éri meg megvenni ezt a csomagot akinek kimaradtak a PS 1; 2-re megjelent részek. Bár azis igaz, hogy a megjelenésükkor nagyobb élményt nyújtottak ezek a részek. A polcon minden bizonnyal jól mutat egy ilyen csomag, de őszintén szólva engem ez motivál a legkevésbé.
5.
5.
Yanez
#1: Egy szó, mint száz! Egyetértek!
4.
4.
lacinho
nagy valószínűséggel rajta lessz a lemezen az mgs4 a többi meg letöltő kódos lesz vagy valami hasonló elosztás de begyüjtöm ha nem lessz túl húzos az ára
3.
3.
azureknight0715
Na igen vártam már egy ilyet:D Kérek szépen ide egyet belőle!:)
2.
2.
DollSyndrome
Már csináltam neki helyet a polcon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...