Multival jön a Batman: Arkham Origins?

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 24.
  • Pletyka
Link másolása
Ahogy az Arkham Citynél, úgy a Batman: Arkham Origins bejelentése után is menetrendszerűen futottak be azok a pletykák, miszerint multiplayerrel bővítik a derék Denevérember kalandjait. A Kotaku két forrásból is hallott róla.

A Batman: Arkham-sorozat előzményeit elmesélő Origins multiplayer módot is tartogat majd a rajongók számára, ezt a Kotaku két különböző forrásból is hallotta.

Intermezzo: a blog szerint a fülest az az úriember adta, aki már a játék bejelentése előtt elárulta neki, hogy az új rész alcíme Origins lesz, és a dobozképe havas, karácsonyi körítést kap majd. Noha ezeket az infókat még nem hozta le a lap, mondván, senki nem erősítette meg őket, később a Game Informer előzetesével bebizonyosodtak az értesülései: a játék címe Batman: Arkham Origins lett, és a története karácsonykor játszódik.

A blog ezért döntött úgy, hogy az informátor többi hírét is közzéteszi: ez alapján az új Batmanben multiplayer mód is lesz, aminek az egyik (vagy egyetlen) játékmódjában Joker vagy Bane bandájának tagjaként kell lenyomnunk Batmant és Robint. A játékban különböző, testre is szabható gonoszokkal indulhatunk csatába, a felhozatalban szerepel majd Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke és egy "amolyan Electroman karakter" is.

A Kotaku körbeérdeklődött a forrásainál: a Warner természetesen nem nyilatkozott a pletykák kapcsán, azt viszont egy második forrásból is hallották a srácok, hogy számíthatunk multiplayerre. A multi kapcsán közölt részleteket viszont már senki nem erősítette meg.

15.
15.
metercsiken
#8: Ezt te már egyszer szépen ki is fejtetted ugye, és ezzel nincs mit tenni!
( sajnos )
De én most is csak azt tudom mondani, hogy amíg kapunk "normális" egyjátékos sztorit, addig felőlem multi is lehet!
14.
14.
Ghost16
13.
13.
Drazhar
Minek bele???
Viszont ezt a "Rocksteady kiszáll" baromságot hagyjátok már abba, ők fejlesztik nextgenre a következőt, ezt meg kiadón belül (gondolom felsőbb utasításra) lepasszolták egy másik stúdiónak. Nem kell vészmadárkodni folyamatosan.
11.
11.
p3ti
Batman + Warner + Mulitplayer = ? Ha a Rocksteady kiszáll ebből a dologból, akkor nekem nem kell az új része
10.
10.
Gotham123
9.
9.
adam6751
#6: Ja, lényegében ugyan az lehetne mint az előző részek csak osztott képernyőn. Ahhoz hasonló lehetne mint a Splinter Cell Conviction Co-op-ja. Úgy értem az SC:C Co-op-ja nagyon hasonló a single-hez csak a 2 játékos lehetőség és értelemszerűen a más történet a különbség. Itt is lehetne egy fő story Batmannel és Egy rövidebb co-op kampány Batman és Robinnal vagy más karakterekkel stb. Remek ötlet lenne!
8.
8.
Yanez
Úgy néz ki el kell fogadni, hogy világunkban lassan már minden játék multizálódik. Hamarosan már a rejszolós szimulátorokat is tolhatjuk majd coop-ban.
7.
7.
Mr. Wagner
Simán el tudnék képzelni egy predator típusú multit. Mondjuk egy ember Batman, és a másik 5 játékost kell levadásznia. Vagy két vadász egymás ellen. Attól meg, hogy a single player sarkalatos része egy harcrendszer, a multiban miért kéne azt átültetni? Kitalálnak egy új, jól működő harc rendszert és már mehet is. Ha az assassin's creed-ben is össze tudtak hozni egy multit, akkor szerintem itt sem lehet olyan nehéz.
6.
6.
Dresa
max coopot tudnék elképzelni de azt nagyon!!!
5.
5.
adam6751
#4: Bocsi ez nem szólt senkinek! Véletlenül a válaszra mentem!
4.
4.
adam6751
3.
3.
Kocsis92
amúgy szerintem ott pont valahogy így lenne értelme mint a GoW-ban. választhatunk hogy ki legyen a bandavezérünk, Batmanék vagy Deathstroke vagy valaki és nem a legnagyobb királyokkal játszanánk, hanem csak kis verőlegények vagyunk akik egymás között rendezik el a balhét
2.
2.
Kocsis92
god of warnak is összejött :)
1.
1.
Effecta
Ez most komoly? Azt amúgy hogy képzelték el? A Batman AA és AC egyik sarkalatos eleme volt a Brawl típusú közelharcrendszer. Ezt hogyan kívánják érvéneysíteni multiban? Mindenki karatemester lesz? Vagy mindenki lőfegyverrel menne, amivel odalenne a feeling? Kapjátok már össze magatokat, hozzatok ki egy jó single játékot!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...