Nyolc percen át mozog a Far Cry 3: Blood Dragon

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 25.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten debütál a Far Cry 3: Blood Dragon, a megjelenésre várók pedig egy nyolcperces gameplay trailert láthatnak most a játékból. Persze ez a YouTube-on keresztül, nem pedig videokazettán érkezett.

Valami irgalmatlan hangulat árad a Far Cry 3: Blood Dragon legújabb gameplay előzeteséből, ami nyolc percen keresztül mutatja be a VHS-éra előtt tisztelgő játékot. A játékmenetet Dean Evans kreatív igazgató kommentálja.

A Far Cry 3: Blood Dragon egyébként május 1-jén válik letölthetővé PC-n, PS3-on és Xbox 360-on, ugyanezen a napon a soundtracket is megvehetjük majd az iTuneson keresztül.

18.
18.
balazska01
Imádtam a Far Cry 3-at, de ez valami ultra gagyi....pedig elég öreg vagyok már ahhoz, hogy tisztán emlékezzek Michael Dudikoffra (javítsatok ki ha rosszul írtam e nevét) és a VHS korszakra... lehet csak a humorérzékemmel van a baj, de ahogy egy barátom mondaná: " ez nekem nagyon nem gyün be!"
17.
17.
ofSilence
4:15 shotgun töltésnél, hogy dobálja az ammot
16.
16.
Mortis
#10: Igen, de nem kell rájuk vadászni, csak egyet-egyet megölni minden állatfajból, hogy kapj egy ajándékot.

"Valami irgalmatlan hangulat árad a Far Cry 3: Blood Dragon legújabb gameplay előzeteséből..." Az egész játékból. Nem, most nem dicsekszem a kalózkodással, de olyan mosollyal játszottam közben, mint a négyéves kisgyerek, mikor először kap búgócsigát.
15.
15.
Henry82
#9: Én meg azt tudom elképzelni, hogy ez nekik kis túlzással pár dollárba került, hogy lebutítsák és kicsavarják az eredeti játékot (nincs sztori, új karakterek, stb, csak a sárkány) és így most még egy jó adag rúpiát le lehet akasztani a játékosokról nullához közeli munkabefektetéssel.

Nincs ezzel semmi bajom, csak nekem ez jön le.
14.
14.
mestermagyar
#10: Amúgy kérdezz meg bárkit, aki már rég végigvitte.
13.
13.
Rakottkrumpli
#10: Nem ebben vad hello kitty lesz, meg kardfogú zsüsztin bíbőr! H
12.
12.
Henry82
#10: A videó elején 0:53-nál lehet látni néhány malacot (pigs as animals, not police officers:), de a narrátor elmondása szerint, ezt inkább úgy kell elképzelni, hogy fogták a far cry 3-at, kivették belőle a sztorit, a potmétereket felcsavarták a maximumra, ezáltal egy őrült, szabad világban játszódó vérengzést hoztak létre, ahol csak annyi a dolgod, hogy mindenkit kiírts, miközben a sárkány lézerei elöl menekülsz:)
Sok értelmét nem látom, de azért jópofa, nekem kicsit úgy tűnik, ez a Farc Cry 3 paródiája.
11.
11.
adam6751
#8: Ha nem kell hozzá akkor lehet leszedem. Csak olyan furcsa, egyszer csúnyák színek, furcsa a hangulat, van ahol jól néz ki...Mennyi játékidő van benne?
10.
10.
BrendOoN
Valaki nem tudja, hogy ebben ugyanúgy lesznek-e tigrisek, kígyók meg krokodilok? :D
9.
9.
Solid Snake1984
hát ez nagyon jóóó:) lehet valami új project lesz a cégnél és felmérik, mennyire van igény ilyen sítlusú játékra? én el tudom ezt képzelni
8.
8.
ribizly
7.
7.
Effecta
Amúgy pénzért is megéri, nagyon jó :D
6.
6.
drat576
Ehhez kell az alapjáték?
4.
4.
Marcus T.
A virtuális maffiózók korábban kapják, mint mi. :D

Az a karra támasztásos célzás meg a középsőujj nagyon kemény! :))
2.
2.
omarek
ncore-on már fent van jah egy ideje
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...