Far Cry 3: Blood Dragon PC, PS3, X360

Letölthető arcade lövölde a Ubisoft jóvoltából. Kiborgokkal és húzós márkanévvel.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

E3 2021: Egy Far Cry-gonosz elméjében

A Ubisoft Forwardon leleplezték, miféle tartalmakra számíthatunk a Far Cry 6 megjelenése után. Afféle mentális időutazásban vehetünk részt, hiszen a széria korábbi gonoszainak bőrébe bújhatunk majd.

E3 2021: Itt az első kép a Splinter Cell-animéről

A Ubisoft több projekten is együtt dolgozik a Netflixszel, így várható volt, hogy valamiképp képviselteti magát a Geeked Weeken. Végül három közös alkotásról esett szó, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Splinter Cell-anime.

Rajzfilmként tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon

És nem ez az egyetlen cím, ami tévés adaptációt kaphat! A Ubisoft animációs sorozatot készítene a Rayman, a Rabbids és a Watch Dogs alapján is - utóbbi egy visszafogott, tiniknek szóló mese lenne.

Távozik a Ubisofttól a Far Cry 3: Blood Dragon atyja

Dean Evans 12 év után hagyta el a francia kiadót, ahol olyan címeken is dolgozott, mint a Splinter Cell és az Assassin's Creed. Habár még nincsenek konkrét tervei, nem kizárható, hogy saját, független stúdiót fog indítani.

Western körítéssel folytatódik a Far Cry?

Vad találgatásba kezdett a minap az internet, egy élőszereplős reklámfilm munkálatai alapján arra tippelnek néhányan, hogy vadnyugati körítéssel térhet vissza a Far Cry-sorozat. Ráadásul már idén.

Ubi30 - ismét elérhetőek az ajándékjátékok

Az idén ünnepelte harmincadik születésnapját a Ubisoft, a kiadó pedig cserébe jó pár ingyenes játékkal lepte meg rajongóit. Ezek a címek most a hétvégén ismét elérhetőek, így ha lecsúsztál valamelyikről, most pótolhatod.

Ingyen tölthető a Far Cry 3: Blood Dragon

Az ígéreteknek megfelelően ingyenessé vált a Uplayen a Far Cry 3: Blood Dragon. A sorozat mellékága a nyolcvanas évek sci-fi akciófilmjeinek hangulatát idézi szintipoppal és robotokkal. A főhőst Michael Biehn szólaltatja meg.

A Far Cry 3: Blood Dragon is ingyenes lesz

Folytatódik a Ubisoft szülinapi akciósorozata, novemberben a Far Cry 3: Blood Dragont tölthetjük majd le ingyenesen. A sorozat VHS-korszakot megidéző mellékága fityiszt mutat a komolykodó FPS-eknek.

Games with Gold - íme, a novemberi kínálat

Lassan itt a hónap vége, így a Microsoft végre lerántotta a leplet a Gold-előfizetőknek szánt novemberi ingyenjátékokról. Kapunk Murdered: Soul Suspectet, Monkey Islandet és Far Cry 3: Blood Dragont is.

Így tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon?

Ne tápláljatok hiú reményeket: nem kap folytatást a Far Cry 3: Blood Dragon, csak a Trialsnak lesz egy ugyanilyen alcímen futó mellékága a Ubisoft jóvoltából. Ettől függetlenül visszatér a '80-as évek akciófilmjeinek hangulata.