Lost Planet 3 - képek és multis részletek

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 25.
  • Képek
Link másolása
A tegnapi multiplayer trailer után a Capcom végre részletezte nekünk az online móka jellegzetességeit - két játékmódról hullt le a lepel. Ezen kívül egy raklap új képnek is örülhetünk a kampányról és a multiról.

A Spark Unlimited shooterében minimum két többjátékos mód üti a markunkat, ezek az Akrid Survival és a Scenario elnevezéseket kapták. Az online szegmens igencsak akciódúsnak ígérkezik, rengeteg megszerezhető képességünk lesz, és a mechás csatákról sem kell lemondanunk.


A Scenario módban különböző feladatokat ad a csapatoknak, akiknek így egyszerre kell támadó és védekező harcmodort gyakorolnia. Nem árt rögtönöznünk, sokszor dinamikusan kell váltanunk a taktikák között: olykor előrenyomulunk, máskor a pozíciónkat kell megtartanunk.


Az Akrid Survival kicsit a Gears of War hordamódjához hasonlít, azzal a különbséggel, hogy itt három csapat küzd egyszerre. Ha az akridok sokasága a fűbe harap, akkor az életben maradt csapatoknak egymással kell megküzdeniük a végső győzelem érdekében.

A Lost Planet 3 augusztus 30-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

3.
3.
AnimeWarlord
Ilyen fos grafikával, hogy lehet kiadni egy játékot 2013-ban? Értem, hogy jóvolt az első résznél ez a graf 6 évvel ezelőtt. De Kedves Capcom 2013 VAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
2.
DevilGamer
Hát igen, ennél is hallani, hogy inkább a multira erőlködnek. Remélem a single player jobb lesz, bár a képek alapján jónak ígérkezik maga a játék.
1.
1.
DON GONDOCS
Talán mégis csak jó lesz a multi, de inkább a kampány érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...